返回列表 回復 發帖
come in look look !!  
Happy New Year !!
~ boyboy 俱乐部 ~
boyboy入黎派利事
迪士尼樂園歡迎你
Happy lunar year !
I'm here to ask for your red pocket G ma !!  Don't be so cheap !
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2009-1-31 04:21 AM 發表
Happy lunar year !
I'm here to ask for your red pocket G ma !!  Don't be so cheap !
JuJu is very generous (in new house) others are so cheap cheap! You should knwo who he is! ha ha!
請問只豬系度嗎?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2009-1-31 01:19 PM 發表
請問只豬系度嗎?
kingworld, 只豬l=JuJu? 好似係 應該訓左覺呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:28 PM 發表

kingworld, 只豬l=JuJu? 好似係 應該訓左覺呀! 571314
老豬=JUJU[豬豬]豬應該成日訓架
原帖由 kingworld 於 2009-1-31 01:33 PM 發表
老豬=JUJU[豬豬]豬應該成日訓架
唔好咁話人啦, 人地 女仔黎嫁, 會唔開心嫁!
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:47 PM 發表

唔好咁話人啦, 人地 女仔黎嫁, 會唔開心嫁!
麼她系女仔咩?我晤覺既
吹水聊天傾計
幫自己家族生意推推先!
返黎掃地﹐ 沫塵。。。。
迪士尼樂園歡迎你
我又黎打扫下
好乾淨喎!