返回列表 回復 發帖
因為焦點區係超級高層睇, 你稍有差池就, 哼哼
blacker14tt 發表於 2014-8-25 08:35 AM
無法啦... ,唔知道的事就問高層處理手法啦... 我現只想寫好焦點劇內容 其它見步行步啦,也是今年的一個好好挑戰,,最重要都係有你哋支持就可以啦
無法啦... ,唔知道的事就問高層處理手法啦... 我現只想寫好焦點劇內容 其它見步行步啦,也是今年的一個好好挑戰,,最重要都係有你哋支持就可以啦 ...
timmaxsing 發表於 2014-8-25 08:54 AM
做好自己嘅樹就得, 有問題高層會搵你溝通, 到時你地慢慢溝通調整即可
最後一個明樓: #89301
做好自己嘅樹就得, 有問題高層會搵你溝通, 到時你地慢慢溝通調整即可
blacker14tt 發表於 2014-8-25 09:11 AM
對,完全明白哂, ,今年真係一個非常值得的好好挑戰,我會好好努力
對,完全明白哂, ,今年真係一個非常值得的好好挑戰,我會好好努力
timmaxsing 發表於 2014-8-25 09:59 AM
你努力完港鐵撞狗事件未??
你努力完港鐵撞狗事件未??
blacker14tt 發表於 2014-8-25 10:02 AM
早前帖子說了,不能說多...現只可說...我會繼續找人去跟進事件,唔會手軟... ,必嚴懲有關...等星期六的出報告後再發給有關部門處理善後工作
早前帖子說了,不能說多...現只可說...我會繼續找人去跟進事件,唔會手軟... ,必嚴懲有關...等星期六的出報告後再發給有關部門處理善後工作
timmaxsing 發表於 2014-8-25 10:15 AM
希望今次過後, 大家都會有個警惕心, 唔好再有下次啦, 畢竟係條生命
希望今次過後, 大家都會有個警惕心, 唔好再有下次啦, 畢竟係條生命
blacker14tt 發表於 2014-8-25 10:18 AM
無法啦...希望唔好再有 ,當年地記要合併東記時...東記好多問題存上,唔係可以短時間可以解決得到,只好計劃及保安部門同事想多一點Security Measures,做好D啦
車車早
十年一刻,一路沿途,感激有你
财神版有大动作喔
老板娘今日得闲返黎开铺了喔
條骨都無佐lu
車車早
o0月 發表於 2014-8-25 10:29 AM
唔好訓,快快找車車PM
唔好訓,快快找車車PM
timmaxsing 發表於 2014-8-25 10:31 AM
PM左
十年一刻,一路沿途,感激有你
财神版有大动作喔
老板娘今日得闲返黎开铺了喔
lhy92725 發表於 2014-8-25 10:30 AM
首頁到車車來開鋪支持
PM左
o0月 發表於 2014-8-25 10:32 AM
很好
做咩星期一你都得闲架
條骨都無佐lu