返回列表 回復 發帖
我呢边仲有最经济的饭合,8蚊起
lhy92725 發表於 2013-12-14 01:33 PM
大馬係住比較可以,但係生活水準就好高
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其实每个地方都是贫富太过悬殊啦
有人有屋无人住,有人无屋住
日日鱼翅捞饭又有
日日食完呢餐吾知仲有无下餐亦有
條骨都無佐lu
其实每个地方都是贫富太过悬殊啦
有人有屋无人住,有人无屋住
日日鱼翅捞饭又有
日日食完呢餐吾知仲有无下餐亦有
lhy92725 發表於 2013-12-14 01:43 PM
問題係大馬可以係有個好富有嘅國家,俾d貪官貪嗮d錢
强国米一样,个个贪官查出来都话几十个亿的
條骨都無佐lu
强国米一样,个个贪官查出来都话几十个亿的
lhy92725 發表於 2013-12-14 02:32 PM
大馬嘅幾百億,世界排名第一咗
甘犀利啊,你地是甘报道嗻,我地呢边例牌写少个0嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
甘犀利啊,你地是甘报道嗻,我地呢边例牌写少个0嘅
lhy92725 發表於 2013-12-14 04:21 PM
世界排名強國係第一,大馬係第四,但係計返人口比例,大馬就係第一啦
華人就是有呢個陋習,乜都講關係,搵位飲茶都話要講關係,何況大事呢?
關係咪又係用利益換嚟
perfectman 發表於 2013-12-14 04:30 PM
係架!乜都講under table
无关系寸步难行啊嘛
條骨都無佐lu
社會
西方文明D嘅可能好D嘅
讽刺的系东方文明是发源先嘅
條骨都無佐lu
無論東西方,都有黑暗嘅一面
有法律有民主好好多嘅
條骨都無佐lu
有法律有民主好好多嘅
lhy92725 發表於 2013-12-14 06:30 PM
大馬咪一樣打住民主嘅旗號,實際上

8888 金樓
lhy927257 秒前TVB 10000000 元
積分轉出