返回列表 回復 發帖
妳好準時黎C兄度.食飯未呀.
; l1 ]  J, K7 f( Yorchids 發表於 2013-1-7 06:52 PM
花姐姐晚上好,我放5點半,唔洗6點返到屋企。。。
+ l  Y7 g- ?, ~9 S8 p$ i/ O, Btvb now,tvbnow,bttvb個網唔慢就一定會幫C兄發新聞,慢就冇辦法喇。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V0 K4 N2 d5 k  _" E2 h
以前8點前就開飯,依家就要過左8點先有得食。。。
以前8點前就開飯,依家就要過左8點先有得食。。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 m2 l5 y( a  b: S7 d
點解呀廚子偷懶
蘭---花之君子也
是否老賓做吾切
蘭---花之君子也
花姐,eqmm 晚上好!1986152os.tvboxnow.com7 \; E! e9 y. @& y0 o& X$ X
luke168 發表於 2013-1-7 06:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T2 x% D' m. W# d
輝仔晚上好,我食飽嘞  
蘭---花之君子也
个网甘慢点发發新聞
是否老賓做吾切 ( b$ @! `$ E: i+ f$ z- [
orchids 發表於 2013-1-7 07:47 PM
媽咪趕得切,係細佬返黎唔切
个网甘慢点发發新聞os.tvboxnow.com& w$ g' K0 ~- ?8 n0 J# l
luke168 發表於 2013-1-7 07:52 PM
輝仔晚上好,頭先我發果時都ok,依家又慢左喇
以家慢到我去洗碗先。。。
' \, [7 o. W& S. cEQ 妹妹使唔使幫手洗碗噶?
以家慢到我去洗碗先。。。os.tvboxnow.com! e2 _6 R* s3 J$ V
EQ 妹妹使唔使幫手洗碗噶?
/ Q% G5 q: u/ L  m1 `  k+ Ztvb now,tvbnow,bttvbSweetLemon 發表於 2013-1-7 08:09 PM
我仲未食呀檸姐姐,不過差唔多喇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N9 }- v6 u/ w& [9 @
晚晚都係我洗碗嫁,媽咪唔要我幫手煮飯之嘛
好慢,走嚕
媽咪趕得切,係細佬返黎唔切
4 a- r0 [6 w4 f+ {( ^3 h- ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。eqwai 發表於 2013-1-7 07:57 PM
4 X( W2 P6 V7 s, N1 a# H7 |1 M公仔箱論壇吾好意思,當咗你媽咪老賓添
公仔箱論壇6 n" M+ ?/ u# N6 J0 k3 ^+ I8 N
吾好意思,當咗你媽咪老賓添
3 ^% x; t$ E) ^( ~ob51330 發表於 2013-1-7 08:40 PM
7 Z! y" f# M/ Y+ `! VOb 代 姨媽發言。。。
) q: U0 h# \+ j
吾好意思,當咗你媽咪老賓添 tvb now,tvbnow,bttvb8 y+ o, {  A8 [& [7 ~- d
ob51330 發表於 2013-1-7 08:40 PM
$ n5 i/ \) y, U, C, j講嘢要謹慎,在另一個post EQ already said her dad passed away。。。
Civic兄
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
Fls why like that?