返回列表 回復 發帖
大馬真系好熱;我系因為收工返到屋企11點。。。
搞掂之后先上網。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:30 AM
聽講..星加坡 同 大馬 日頭係冇人出街喎
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
聽講..星加坡 同 大馬 日頭係冇人出街喎
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:35 AM
你咪聽人亂講啦。。。。
點解今晚你回復咁慢架??
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
呢個論壇真系好多人都系自己做老細。。。。
因為之前我有果post系~~怡保芽菜雞~~所以只衰嘢咪叫我做芽菜妹咯。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 12:29 AM
甘~~~怡保芽菜雞..係咪馬拉名菜??
甘~~~怡保芽菜雞..係咪馬拉名菜??
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:41 AM
都可以咁講啦。。。
都可以咁講啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:43 AM
甘~有機會要試吓,,,,,
蛋撻同小飛機都系自己做老細。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:17
机机是老板吗?他是香港人来的也
蛋挞也是香港老细?
你咪聽人亂講啦。。。。
點解今晚你回復咁慢架??
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:39 AM
因同時做緊其他野
乜我似芽菜咩
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:18
似笌菜多啲
唔係~~係屋企生意..睇吓我的簽名..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:22
上面听你说你是卖药的?做医师吗?
甘~有機會要試吓,,,,,
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:44 AM
你黎大馬,我請你食又點話。。。
上面听你说你是卖药的?做医师吗?
allex84 發表於 2010-4-10 01:47 AM
係家族生意...
你地馬拉係咪好熱 ..所以夜晚先出來..同好夜先訓..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:25
这里真的几热的啊!
不过好彩最近常下雨才不会那么热
不是每个马来西亚人都晚睡的
除了那个笌菜妹而已
机机是老板吗?他是香港人来的也
蛋挞也是香港老细?
allex84 發表於 2010-4-10 01:45 AM
I'm Hong Kong ,canadian加拿大人
你黎大馬,我請你食又點話。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:48 AM
怡保芽菜雞..有冇相post 黎睇吓..個賣相
大馬真系好熱;我系因為收工返到屋企11點。。。
搞掂之后先上網。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:30
笌菜妹你喺做边饭架?
要那么夜才收工的吗