返回列表 回復 發帖
今晚没人约
而且突然想吃笌菜,所以就自然而然跑来这里了
allex84 發表於 2010-4-10 12:25 AM
你想食芽菜又關咩事。。。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
呢個論壇真系好多人都系自己做老細。。。。
因為之前我有果post系~~怡保芽菜雞~~所以只衰嘢咪叫我做芽菜妹咯。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 12:29 AM
唉~~乜係怡保咩...怡保d 女仔好靚喎
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 12:32 AM
你又知怡保多靚女??
你睇得電視多啊。。。
你又知怡保多靚女??
你睇得電視多啊。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 12:39 AM
睇華埠小姐...怡保多靚女嘛..
睇華埠小姐...怡保多靚女嘛..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:02 AM
咁你睇到D華埠小姐靚嗎??
呢個論壇真系好多人都系自己做老細。。。。
因為之前我有果post系~~怡保芽菜雞~~所以只衰嘢咪叫我做芽菜妹咯。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 00:29
边个喺老细?
你说错了,我也是刚才才看到你以前有开个叫笌菜鸡的帖而已
之前叫你笌菜妹真的是随兴想到的
你想食芽菜又關咩事。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 00:31
想到笌菜就自然想到你
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 00:32
你不是大马人?
咁你睇到D華埠小姐靚嗎??
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:06 AM
~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
边个喺老细?
你说错了,我也是刚才才看到你以前有开个叫笌菜鸡的帖而已
之前叫你笌菜妹真的是随兴想到的
allex84 發表於 2010-4-10 01:09 AM
蛋撻同小飛機都系自己做老細。。。。
想到笌菜就自然想到你
allex84 發表於 2010-4-10 01:10 AM
乜我似芽菜咩
~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:16 AM
你對眼做乜啊???
蛋撻同小飛機都系自己做老細。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:17 AM
唔係~~係屋企生意..睇吓我的簽名..
你對眼做乜啊???
真爱难求 發表於 2010-4-10 01:20 AM
你地馬拉係咪好熱 ..所以夜晚先出來..同好夜先訓..
你地馬拉係咪好熱 ..所以夜晚先出來..同好夜先訓..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 01:25 AM
大馬真系好熱;我系因為收工返到屋企11點。。。
搞掂之后先上網。。。