返回列表 回復 發帖
各乳人系咪鐘意打簡體字我就唔知。。。
但系我都算系~~國語人~~我比較鐘意繁體字。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:34 AM
繁體字..同你一樣..靚d
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
繁體字..同你一樣..靚d
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:38 AM
冇可否認,繁體字真系靚D覺得上好整齊。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
冇可否認,繁體字真系靚D覺得上好整齊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:40 AM
梗係啦~~好似d 符號---厂...都唔知代表乜..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
梗係啦~~好似d 符號---厂...都唔知代表乜..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:43 AM
厂=廠
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
厂=廠
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:44 AM
查實...除左大陸..其他地方講國語都係用繁體字
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
查實...除左大陸..其他地方講國語都係用繁體字
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:47 AM
系架咩??我由小學開始叫讀簡體字咯。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
系架咩??我由小學開始叫讀簡體字咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:49 AM
taiwan 咪 講國語都係用繁體字
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
taiwan 咪 講國語都係用繁體字
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:51 AM
你都講得啱。。。
我地大馬家陣D細路都系學簡體字。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你都講得啱。。。
我地大馬家陣D細路都系學簡體字。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:55 AM
同你傾計好似識左好的耐甘..miss you
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
麥當勞=老麥
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
同你傾計好似識左好的耐甘..miss you
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 02:05 AM
大家都系年輕人好快就啱傾架啦。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴,返工未啊
條骨都無佐lu
晚上好~~晴睛
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我返黎啦
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我返黎啦
真爱难求 發表於 2010-4-9 11:36 PM
返黎哪
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
返回列表