返回列表 回復 發帖
各乳淫多數打簡體字
主任 發表於 2010-4-9 01:12 AM
係咩`~~
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
係咩`~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:14 AM
你就英文叻啲
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
各乳淫多數打簡體字
主任 發表於 2010-4-9 01:12 AM
講各乳仲好..我想識返個各乳女朋友仔..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
講各乳仲好..我想識返個各乳女朋友仔..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:18 AM
你嘅擇偶條件, 好勁呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
955286 你嘅擇偶條件, 好勁呀 955287
主任 發表於 2010-4-9 01:21 AM
主任:今晚MISS唔係道..你周圍撩女仔..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
主任:今晚MISS唔係道..你周圍撩女仔..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:24 AM
幣, 比你發現咗添 睇住我滅口吓
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
無呀, 同聲同氣, 特別啱咀形呀
主任 發表於 2010-4-9 01:09 AM
有D咁嘅事。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
以為你係'國語人'
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:10 AM
我每日都有講國語架。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
比埋個樣妳睇嘞
955284
主任 發表於 2010-4-9 01:10 AM
真系真人不露相嘙。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
Good night  晴晴
我唔似妳同撻撻咁可以瞓到 10 點幾 我 7 點要起身喇
Good night 撻撻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我每日都有講國語架。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:29 AM
甘係雙語人...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Good night  晴晴
我唔似妳同撻撻咁可以瞓到 10 點幾 我 7 點要起身喇
Good night 撻撻
955292
主任 發表於 2010-4-9 01:31 AM
聽日繼續努力啦..主任..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
各乳淫多數打簡體字
主任 發表於 2010-4-9 01:12 AM
各乳人系咪鐘意打簡體字我就唔知。。。
但系我都算系~~國語人~~我比較鐘意繁體字。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
Good night  晴晴
我唔似妳同撻撻咁可以瞓到 10 點幾 我 7 點要起身喇
Good night 撻撻
955292
主任 發表於 2010-4-9 01:31 AM
早抖。。。主任仔。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
甘係雙語人...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:32 AM
你都可以咁講。。。。見鬼咪講鬼話咯。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
返回列表