返回列表 回復 發帖
靚靚回來了
小飛機 發表於 2010-4-8 11:46 PM
系啊。。。我要去沖涼啦。。轉頭見!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
撻撻最鍾意幫人改名架
小飛機 發表於 2010-4-8 11:50 PM
知我者莫約你
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
好吖~~~靚靚想食乜? 等我煮俾你
小飛機 發表於 2010-4-8 11:48 PM
我想食牛排。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
系啊。。。我要去沖涼啦。。轉頭見!!!
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:54 PM
等埋我~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
撻撻最鍾意幫人改名架
小飛機 發表於 2010-4-8 11:50 PM
我都系鐘意~~晴晴~~多D。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我想食牛排。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:56 PM
好喇~~~~俾d 時間我
真爱难求.梗係要多d情啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-8 11:52 PM
你冇聽“豬先生”講咩??多情自古空余恨。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
知我者莫約你
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-8 11:55 PM
give.me five
你冇聽“豬先生”講咩??多情自古空余恨。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:58 PM
hey~~佢犯左天條姐...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
hey~~佢犯左天條姐...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:06 AM
你又講的啱嘙。。。如果我多情會俾人話我濫交架。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我都系鐘意~~晴晴~~多D。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:56 PM
晴晴 or 情情 ..最好係姓'馮'啦
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你又講的啱嘙。。。如果我多情會俾人話我濫交架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:26 AM
點會呢~~愛情..可以滋潤
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
晴晴 or 情情 ..最好係姓'馮'啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:29 AM
但系我姓劉嘙。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
點會呢~~愛情..可以滋潤
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:32 AM
最閉我搵唔到列。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
最閉我搵唔到列。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:34 AM
你個公仔頭似唔似你呢?
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
返回列表