返回列表 回復 發帖
点为知打大招呼啊?
條骨都無佐lu
利物浦 [-0.5]                1.97~~~必胜呀言仔
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
: Y0 H2 {! c. j$ @& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今晚加油啦
- U/ a" r, U. x; X8 \* y6 @2 i6 Iyxx01 發表於 2012-12-6 10:03 PM
呢D先係人話嘛
局部區域潛水中...
利物浦 [-0.5]                1.97~~~必胜呀言仔4 q+ L, V% O# j: ?
civicboy1969 發表於 2012-12-6 10:09 PM
咁買2E得嘛...C兄
局部區域潛水中...
C兄 派錢  
石良派钱就是大招呼罗
+ D5 p$ y* d1 x% w2 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。BeiDouChef 發表於 2012-12-6 10:08 PM
地下有沙咩
局部區域潛水中...
言公子开始落成亿注甘犀利啊,佩服佩服
條骨都無佐lu
~ Civic兄 &  言言 .... os.tvboxnow.com8 O0 Z  z" _/ j) V

+ k, @8 J, j# Y1 U" D& y5 Z& Z公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
打招呼  多謝C兄  唔該言少
言公子开始落成亿注甘犀利啊,佩服佩服
/ r% a+ ~) |. Qlhy92725 發表於 2012-12-6 10:15 PM
我未試過架,最大一注5千,最多一日投注1.2E,輸輸吓冇咗近9E
局部區域潛水中...
我未試過架,最大一注5千,最多一日投注1.2E,輸輸吓冇咗近9Etvb now,tvbnow,bttvb2 E( r+ T! I" _6 s: t8 D  ^+ M( F  j
金石良 發表於 2012-12-6 10:20 PM
6 W; `' g! p. k( t5 P$ j+ w有先有得输嘅嗻
* q6 s) N. t: K! Y& t公仔箱論壇你吾计你赢果D架
條骨都無佐lu
我未試過架,最大一注5千,最多一日投注1.2E,輸輸吓冇咗近9E, u) ~0 r) o1 v# T7 t$ i4 D
金石良 發表於 2012-12-6 10:20 PM
! s! r% _& a* O) B9 _# @  ~$ O' Q
言兄加油!一定赢德翻!赢翻18E翻来!
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
/ W9 ]: q1 P- h1 z
有先有得输嘅嗻tvb now,tvbnow,bttvb. B' N, C: X9 @+ l( G
你吾计你赢果D架
1 K. p( e1 h4 Y, t) M& j" l公仔箱論壇lhy92725 發表於 2012-12-6 10:24 PM
計咗啦,總投注23.67E,贏返14.81E,咪輸近9E咁多囉
局部區域潛水中...
os.tvboxnow.com# x7 v' b0 I9 \- X: e' m/ U& E. I
言兄加油!一定赢德翻!赢翻18E翻来!公仔箱論壇9 j- t0 _8 I: f% l' w; r6 \8 H
luke168 發表於 2012-12-6 10:30 PM
望係咁望啦,我都諗住一係輸淨5E唔玩,一係1Q清袋跟住失蹤
局部區域潛水中...
望係咁望啦,我都諗住一係輸淨5E唔玩,一係1Q清袋跟住失蹤
! y* y+ [" G  r6 X- q% R6 btvb now,tvbnow,bttvb金石良 發表於 2012-12-6 10:33 PM
" m0 q3 J8 a8 d0 e3 vos.tvboxnow.com言兄留的青山在!不怕没柴烧!不要甘冲动!
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取