返回列表 回復 發帖
小强 猫是最中意捉黎玩到半死然后放返架啦
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-5-5 11:08 AM 發表
小强 猫是最中意捉黎玩到半死然后放返架啦
好毒啊
原帖由 h2o 於 2009-5-5 05:06 PM 發表

我好想係個殼到開個窿
小强没有心架。你要挖乜野
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 jnc3688 於 2009-5-5 11:15 AM 發表
小强没有心架。你要挖乜野
你花心 蝦小云
呢度D殺氣好重,差D禍及無辜~~
雖然我系贊成消滅小強,但都好甘殘忍對待佢,求其砍斷曬D腳就放生啦..........南無阿彌陀佛

我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
原帖由 kay199143 於 2009-5-5 11:40 AM 發表
呢度D殺氣好重,差D禍及無辜~~
雖然我系贊成消滅小強,但都好甘殘忍對待佢,求其砍斷曬D腳就放生啦..........南無阿彌陀佛
睇黎呢隻小強人緣好差喎.....
一個狼過一個既....
勁過滿清十大酷刑....
原帖由 h2o 於 2009-5-5 05:21 PM 發表

你花心 蝦小云
原来云云喜欢吃虾

回應 h2o 第 87958 篇文章

水兄,你太過誇獎啦~~
原帖由 kay199143 於 2009-5-5 06:12 PM 發表
水兄,你太過誇獎啦~~
他要颁奖给你了
原帖由 mickeybblim 於 2009-5-5 04:53 PM 發表

明眼人一看,都知道你们暧昧啦 109号+69号 慢慢 9 la
明眼人一看,都知道你们暧昧啦 112号+80号 慢慢 9 la

回應 jnc3688 第 87961 篇文章

你都有奖啊,2巴掌少少意思,不成敬意~~
原帖由 kay199143 於 2009-5-5 07:32 PM 發表
送多兩腳又何妨
外星貓E生

回應 CC517 第 87964 篇文章

整多2野爆樽收场

原帖由 kay199143 於 2009-5-5 07:32 PM 發表
不用可以,留给你自己
我帮下手咯
條骨都無佐lu