返回列表 回復 發帖
你寸翻佢转头啦
條骨都無佐lu
JN哥哥
Cycling - I crashed on purpose, says victorious Briton
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
Cycling - I crashed on purpose, says victorious Briton
JackyNelson 發表於 2012-8-3 10:17 PM
LOL
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
你寸翻佢转头啦
lhy92725 發表於 2012-8-3 08:41 AM
我地有知識.. 唔好..唔好同佢嘈
我地有知識.. 唔好..唔好同佢嘈
JackyNelson 發表於 2012-8-3 10:19 PM
吾同无文化嘅人一般见识只不过是阿Q精神喔
條骨都無佐lu
吾同无文化嘅人一般见识只不过是阿Q精神喔
lhy92725 發表於 2012-8-3 09:21 AM
對著幹沒好下場,怎麼收場?
可以用自嘲的语气幽他一默
吾出声会令他觉得你怕佐佢
條骨都無佐lu
做乜貓貓教JN爭
真匿名
可以用自嘲的语气幽他一默
吾出声会令他觉得你怕佐佢
lhy92725 發表於 2012-8-3 10:27 PM
聰明人
對著幹沒好下場,怎麼收場?
JackyNelson 發表於 2012-8-3 10:24 PM
以和為貴是王道
我们应该以德服人
人之所以有一张嘴,而有两只耳朵,原因是听的要比说的多一倍。
德都要表现出来架
條骨都無佐lu
以德服人,

[td]

Country
Gold
SilverBronzetotal
1People's Republic of China

2United States of America

3Republic of Korea

評分次數

• JackyNelson

人之所以有一张嘴,而有两只耳朵,原因是听的要比说的多一倍。