返回列表 回復 發帖
J神 晚上好
其實升到論壇元老 一樣是普通會員
反而你還需要花好多TVB 去升 太不值得了
BeiDouChef 發表於 2013-12-11 07:54 PM
錢太多的話可以玩玩
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
錢太多的話可以玩玩
tvbkk123 發表於 2013-12-11 08:01 PM
所以我唔會再升多一級"元老",保持現在就算啦, 你慢慢升去元老級啦kk
所以我唔會再升多一級"元老",保持現在就算啦, 你慢慢升去元老級啦kk
timmaxsing 發表於 2013-12-11 08:05 PM
一定唔會
踩一腳
金樓仲未到
認真睇真啲真係又真係
金楼已过。。。
級數羅嚟睇嗟,又咪一樣复帖發帖
最多係加個評分
又唔係管理階級,亂評人地分反而會得罪啲無謂人
認真睇真啲真係又真係
金楼已过。。。
lovebearhl 發表於 11/12/2013 08:22 PM
下一個金樓未到
認真睇真啲真係又真係
級數羅嚟睇嗟,又咪一樣复帖發帖
最多係加個評分
又唔係管理階級,亂評人地分反而會得罪啲無謂人
lckiong 發表於 2013-12-11 08:23 PM
攞黎擺都好
早上看到你中幸运利是。。。
pmJ神1-28号选一个。。。
好像是这个咯~~~

今次我心中的LUCK號碼是5、13號,所以有兩個帖數是4505#、4513中"聖誕利是包"一封,
看到帖的兩位中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號 ...
lovebearhl 發表於 2013-12-11 05:56 PM
除15 - 4505 = 301頁   4513 = 都係 301頁。 咁揾就快。
除15 - 4505 = 301頁   4513 = 都係 301頁。 咁揾就快。
SweetLemon 發表於 2013-12-11 08:48 PM
不明。。。
不明。。。
lovebearhl 發表於 11/12/2013 08:50 PM
每一頁有十五帖

評分次數

• timmaxsing

認真睇真啲真係又真係
SweetLemon 發表於 2013-12-11 08:48 PM
我每天選的LUCK NO在3頁內及日日清,要找不難呀
不明。。。
lovebearhl 發表於 2013-12-11 08:50 PM
One page have fifteen post, 明未?
我每天選的LUCK NO在3頁內及日日清,要找不難呀
timmaxsing 發表於 2013-12-11 08:52 PM
過去兩年Cafe 都係一年做一次金樓。。。。12月以內的貼,所以我會用呢種方法來揾頁數。
每一頁有十五帖
lckiong 發表於 2013-12-11 08:51 PM
利害 利害
型 英 帥 靚 正