返回列表 回復 發帖
要獎金就要爬下帖啦
我認識些朋友之前都係做電腦同配件零售生意
之後都轉了做電腦maintenance同賣點數咭
因為呢個世界上實在太多電腦白癡同game友
perfectman 發表於 2013-12-11 05:02 PM
我只系賣手提電腦咋
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK可能比客人捉住讲解电脑操作,所以吾得闲咯
lhy92725 發表於 2013-12-11 05:03 PM
差唔多啦
唔識又吟
昨 夜 星 辰 昨 夜 風 ,  畫 樓 西 畔 桂 堂 東 。
身 無 彩 鳳 雙 飛 翼 ,  心 有 靈 犀 一 點 通 。
隔 座 送 鉤 春 酒 暖 ,  分 曹 射 覆 蠟 燈 紅 。
嗟 余 聽 鼓 應 官 去 ,  走  ...
chan200308 發表於 2013-12-11 05:04 PM
傻嘅
爬下305#帖啦
KK你只看一天內的帖,同我D帖,都睇唔到
timmaxsing 發表於 2013-12-11 05:38 PM
睇到估女明星囉但係你講有其他wor
是不是EE姐姐屋K的呢
條骨都無佐lu
爬下305#帖啦
timmaxsing 發表於 2013-12-11 05:46 PM
估咗啦
kk好像中了圣诞利是,要pmJ神~~~
kk好像中了圣诞利是,要pmJ神~~~
lovebearhl 發表於 2013-12-11 05:51 PM
PM他什麽我最近很少爬貼了啦
PM他什麽我最近很少爬貼了啦
tvbkk123 發表於 2013-12-11 05:55 PM
早上看到你中幸运利是。。。
pmJ神1-28号选一个。。。
好像是这个咯~~~

今次我心中的LUCK號碼是5、13號,所以有兩個帖數是4505#、4513中"聖誕利是包"一封,
看到帖的兩位中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號碼是幾多號?

型 英 帥 靚 正
只爬305頁全帖,都睇唔到
只爬305頁全帖,都睇唔到
timmaxsing 發表於 2013-12-11 05:59 PM
他眼花!!!
早上看到你中幸运利是。。。
pmJ神1-28号选一个。。。
好像是这个咯~~~

今次我心中的LUCK號碼是5、13號,所以有兩個帖數是4505#、4513中"聖誕利是包"一封,
看到帖的兩位中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號 ...
lovebearhl 發表於 2013-12-11 05:56 PM
幸運號碼是05和13,我都沒中