返回列表 回復 發帖
檸好~
檸返嚟啦
lckiong 發表於 2015-5-18 09:36 AM

小強叔
SweetLemon 發表於 18/5/2015 10:00 AM
身上得返Rm36.60俾嗮檸都冇肉食,去搵過第二個啦
認真睇真啲真係又真係
note4我覺得太大咗啲. 女仔就話將佢放起個Channel手袋入面遮, 男人唔通拎住個Channel手袋出街咩? 依家的褲袋設計仲未放得落部note4. S6就啱啱好啦.
pknoface 發表於 2015-5-18 09:39 AM
女仔就話將佢放起個Channel手袋入面遮 - 所以我地系唔怕手機大ge
我睇S7個battery都會改回可以換ge。
note4我覺得太大咗啲. 女仔就話將佢放起個Channel手袋入面遮, 男人唔通拎住個Channel手袋出街咩? 依家的褲袋設計仲未放得落部note4. S6就啱啱好啦.
pknoface 發表於 2015-5-18 09:39 AM

女仔就話將佢放起個Channel手袋入面遮 - 所以我地系唔怕手機大ge
我睇S7個battery都會改回可以換ge。
SweetLemon 發表於 18/5/2015 10:09 AM
掌門可以請個秘書幫你接電話,莫講話6“,搵個40”既大電話都唔係問題(係秘書既問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
lckiong 發表於 2015-5-18 10:08 AM
TVB 仲有好多嘛。搶極都仲有。
掌門可以請個秘書幫你接電話,莫講話6“,搵個40”既大電話都唔係問題(係秘書既問題
lckiong 發表於 2015-5-18 10:15 AM
睇真d又真係幾實際wo。
檸大姐早
外星貓E生
檸大姐早
CC517 發表於 2015-5-18 10:43 AM
貓大叔
lckiong 發表於 2015-5-18 10:08 AM
提前支取聽日嘅零用得吾得啊
條骨都無佐lu
我都系用緊5寸的,因為我只手太細了,捉吾住5.5寸的手機
條骨都無佐lu
SweetLemon 發表於 2015-5-18 10:22 AM
冇喇
SweetLemon 發表於 2015-5-18 10:22 AM

冇喇
Anonymous 發表於 18/5/2015 02:19 PM
你輸嗮唔代表我冇

甜檸 下午好!!!新一周梗快樂冇走雞!!!
貓姐  allo 掌門 好 Cafe 好...

經過考慮都係Note4 好d,S6 冇SD card 又冇電池,S6 相機靚d,Note4 我主要系用來放音樂睇書。。。
SweetLemon 發表於 2015-5-18 09:28 AM
夠唔夠用

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你輸嗮唔代表我冇

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2015-5-18 02:40 PM
拿住20億黎玩下先
貓姐  allo 掌門 好 Cafe 好...

經過考慮都係Note4 好d,S6 冇SD card 又冇電池,S6 相機靚d,Note4 我主要系用來放音樂睇書。。。
SweetLemon 發表於 2015-5-18 09:28 AM

夠唔夠用

Anonymous 發表於 18/5/2015 03:25 PM
舉報!!!有廣告!!!