返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-10-21 04:14 PM 發表

manyiu~~!!你又點解咁夜唔訓呀??

果邊人影都唔見只, 走過嚟轉轉
呢度好熱鬧呀! 你去輝哥個邊呀! 4人幫呀!
原帖由 viento 於 2008-10-21 04:14 PM 發表

manyiu~~!!你又點解咁夜唔訓呀??

果邊人影都唔見只, 走過嚟轉轉
唔知到點解果邊 加拿大時間夜晚就烏燈黑火嫁喇! 可能呢度 亞洲朋友多D, 相反日間就好靜囉!
home sweet home
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-10-22 08:34 AM 發表
home sweet home
JuJu, I have the same idea! but you always not at home!  
come home run and see....and clean
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-10-23 04:15 AM 發表
come home run and see....and clean
有人呀..........靚女
hi~~~靚女
原帖由 viento 於 2008-10-23 04:35 AM 發表
hi~~~靚女
好少見到你嘅 你好少嚟架
yes ar~~!! i am not here often~~!!!
簽名被屏蔽

回應 chfong2 第 8611 篇文章

望manyiu...

manyiu,我黎探你啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
黎探manyiu & ju ju
好開心, 咁多 friends 黎探我, 請你們食D野!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I'm back..................
迪士尼樂園歡迎你
hello rr & manyiu

有野食﹐ 多謝 manyiu
迪士尼樂園歡迎你