返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-10-14 09:56 發表
!
你係外性人! 哈!
I'm 外 star 人 ! ha !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 bourget 於 2008-10-14 10:33 發表
拒吾係人 ﹗﹗
u are just piggy !! I want to eat BBQ pork !!
I'm back la............
迪士尼樂園歡迎你
back for what ?
any pocket $ for me as an ex-member ??
原帖由 boy12 於 2008-10-15 05:33 AM 發表
back for what ?
any pocket $ for me as an ex-member ??
I want $$ too
any $$ for a non-family member

原帖由 bourget 於 2008-10-14 10:32 發表
rr your pic icon so cute !!
我揾咗好耐架啦
又回來掃掃地~~!!!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我見形風黎, 我又黎! 掃得好乾淨!
I'm back..................
迪士尼樂園歡迎你
I am back too! JuJu, 大天使走左?
原帖由 rrliew 於 2008-10-14 09:29 AM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
rr 你講左乜野呀? 你自己禁自己呀?
大家好, 第1次入黎! 

自我介紹先, 我叫mei 6! 
又來打掃一下~~!!
原帖由 viento 於 2008-10-21 04:08 PM 發表
又來打掃一下~~!!
形風, 你咁夜未訓覺呀? 我係 hamster 呀!
原帖由 manyiu 於 2008-10-21 04:11 PM 發表

形風, 你咁夜未訓覺呀? 我係 hamster 呀!
manyiu~~!!你又點解咁夜唔訓呀??

果邊人影都唔見只, 走過嚟轉轉