返回列表 回復 發帖
不过有D大型网站还是可以嘅
但都要睇下你买D咩
贵重野就吾好咯
條骨都無佐lu
不过有D大型网站还是可以嘅
但都要睇下你买D咩
贵重野就吾好咯
lhy92725 發表於 2013-12-10 05:01 PM
我始終唔係好信的過網站,幾大型都假
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
乜嘢網站?我睇果d全部都系強國嘅
tvbkk123 發表於 10/12/2013 04:51 PM
外國就去ebay/amazon

本地就試lelong/pasar.my/lazada/zalora
認真睇真啲真係又真係
我始終唔係好信的過網站,幾大型都假
tvbkk123 發表於 2013-12-10 05:03 PM
唔回我貼
型 英 帥 靚 正

本地就試lelong/pasar.my/lazada/zalora
lckiong 發表於 2013-12-10 05:04 PM
可以貨到付款
唔回我貼
chan200308 發表於 2013-12-10 05:04 PM
唔回你邊個帖

lckiong 發表於 2013-12-10 05:04 PM
都係小強可愛
型 英 帥 靚 正
全新 韓國製造 Dicapac WP-S10 Canon 尼康 索尼 DSLR 單反相機 專用 防水套 袋 現貨 深水埗門市

拍賣檔案
目前出價:HKD 880.00直接購買價:HKD 880.00剩餘時間:9 天 最高出價者:無

商品數量: ...
chan200308 發表於 2013-12-10 03:49 PM
呢個帖
型 英 帥 靚 正
呢個帖
chan200308 發表於 2013-12-10 05:06 PM
我唔係講咗,唔要網上架
我唔係講咗,唔要網上架
tvbkk123 發表於 2013-12-10 05:08 PM
冇引用鬼知道你回我貼呀
型 英 帥 靚 正
冇引用鬼知道你回我貼呀
chan200308 發表於 2013-12-10 05:09 PM
睇清楚咪知囉
可以貨到付款
tvbkk123 發表於 10/12/2013 05:05 PM
我試過搵lelong既有啲有攞貨交錢。
lelong好多係掛lelong網站,但係係獨立自己賣嘢既。lelong網站有規定註冊IC先可以賣嘢,比較穩陣啲,不過都會有冒用IC,要小心,多注意lelong官方網站發放既消息/通告。
認真睇真啲真係又真係
睇清楚咪知囉
tvbkk123 發表於 2013-12-10 05:11 PM
俾2千萬我啦就冇事
型 英 帥 靚 正
我試過搵lelong既有啲有攞貨交錢。
lelong好多係掛lelong網站,但係係獨立自己賣嘢既。lelong網站有規定註冊IC先可以賣嘢,比較穩陣啲,不過都會有冒用IC,要小心,多注意lelong官方網站發放既消息/通告。 ...
lckiong 發表於 2013-12-10 05:12 PM
我係好奇外國咁興嘅嘢,大馬竟然冇人賣
俾2千萬我啦就冇事
chan200308 發表於 2013-12-10 05:12 PM
有病睇醫生啦,唔該