返回列表 回復 發帖
如果我的外接硬碟有事就。。。。
硬碟唔做 back up 太危險
chowold2 發表於 2012-3-31 01:21 PM
BACK得几多啊
lhy92725 發表於 2012-4-1 08:08 AM
如果我的外接硬碟有事就。。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-1 08:50 AM
try our best to backup .. and most of my friend 投资 a lot on this ...
  ~ 125 也有很多硬碟 ~ backup 用  (western digital and seagate)
  ~ IT 朋友讲 PC 不好连接到太多 hub ..
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
外置硬碟seagate and kingston are good
hub ..雲端儲存 有存在危險 少用為佳
现在硬盘已经是最少500G的啦,甚至1T都好普遍了,为咩仲要外置啊
條骨都無佐lu
外置 - 如果電腦要重灌時資料就不會失去。。。
ghost佐个系统就得啦
條骨都無佐lu
個個都係電腦專家
真匿名
云爷 ....  Selamat Pagi  早晨好 162860516286061628607

細路~125 ... 第11天报到 ..  16286081628609
fls125 發表於 2012-3-31 07:07 PM
wah u did so much oledi..for the weekend
morning coffee n eggs, online in the garden
cut the grass....Jia Yu
最电脑专家果个好似无蒲头
條骨都無佐lu
最电脑专家果个好似无蒲头
lhy92725 發表於 2012-4-1 04:23 PM
升佐。。。
升佐。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-1 04:38 PM
咁快收到風
外星貓E生
天魔處。。。。等派錢。。。
愚人節喎
外星貓E生
ghost佐个系统就得啦
lhy92725 發表於 2012-4-1 11:37 AM
什么叫 ghost 佐个系統 ? 貓姐
大佬健升咗做 VIP 就見