返回列表 回復 發帖
我不知道啊。。我受不了烟味 你问问二哥啦。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:17 PM
我也受不了。。。。
你少少的分量可能已经超晒标了
lhy92725 發表於 2009-7-17 11:17 PM
唔是咯。。是之前没跑步两年咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
哦。。可以自己在屋企饮的咯。。饮醉了就睡。。唔惊有咩危险。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:10 PM
不是危险不危险的问题。。我试过在家和家人喝少少。。一喝了不久就觉得头晕了
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
永远,好夜啦,去睡啦,明天要忙一整天啊
lhy92725 發表於 2009-7-17 11:19 PM
你赶她去找睡魔吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
都習慣左俾人當我透明 ^^
h2o 發表於 2009-7-17 11:12 PM
sorry ah....i reply a bit slow ja
哪里有?
ReeNY 發表於 2009-7-17 05:14 PM
有啦~唔緊要喎 ^^
我都中意對空氣講野
其实我也很想知道抽烟有什么感觉哦
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:18 PM
唔是呱。。唔好咯。。
不会啦,我感觉好好啊,我坐我老细的车,他开得仲快啊
lhy92725 發表於 2009-7-17 11:13 PM
别人驾快我敢坐。。。但是我不敢驾快载人 感觉很危险。。
hey little brother
ForeverEver 發表於 2009-7-17 05:15 PM
hellow big sis' =)
永远,好夜啦,去睡啦,明天要忙一整天啊
lhy92725 發表於 2009-7-17 11:19 PM
拜拜了。。骨猫猫。。。
是咯。。唔会痛的咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:15 PM
你当然不觉得痛啦
hi reeny =)
how are you? =)
h2o 發表於 2009-7-17 11:14 PM
ok ok lo...xD
having holiday now..bt hv to rush works
别人驾快我敢坐。。。但是我不敢驾快载人 感觉很危险。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:21 PM
其实讲危险,司机也是挺危险的
條骨都無佐lu
不会啦!我也好久没这样子对你啦!不是吗?
dicksonkhan 發表於 2009-7-17 05:16 PM
你冇唔代表其他人冇 xD
不是危险不危险的问题。。我试过在家和家人喝少少。。一喝了不久就觉得头晕了
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:20 PM
那就不要喝咯!我是敏感,不可以喝
~~~~火爆+神经+头疯~~~~