返回列表 回復 發帖
永远会好肥吗?
lhy92725 發表於 2009-7-17 11:05 PM
应该算肥啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
hi water wate~!
ReeNY 發表於 2009-7-17 05:09 PM
hi reeny =)
how are you? =)
哦。。可以自己在屋企饮的咯。。饮醉了就睡。。唔惊有咩危险。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:10 PM
我也不会喝啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
Hi everyone =)
h2o 發表於 2009-7-17 11:05 PM
hey little brother
唔会的。。会努力。。努力。。努力。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:06 PM
加油。。。加油。。加油。。。
不痛的啦。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:13 PM
是咯。。唔会痛的咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
都習慣左俾人當我透明 ^^
h2o 發表於 2009-7-17 11:12 PM
不会啦!我也好久没这样子对你啦!不是吗?
吸烟的感觉很好么?
ReeNY 發表於 2009-7-17 11:06 PM
我不知道啊。。我受不了烟味 你问问二哥啦。。。
我又唔是大饮大食的。。只是钟意这样吃少少,个样吃少少个种咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:12 PM
你少少的分量可能已经超晒标了
條骨都無佐lu
不痛的啦。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:13 PM
是么?他都说抽起来的时候会痛哦
哈。哈。。真的。。没讲大话。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:08 PM
真的。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。很像骗我哦。。
应该算肥啦
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:14 PM
至少比我瘦,别担心啦!
唔会同你讲的。。你都唔好学。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 11:08 PM
其实我也很想知道抽烟有什么感觉哦
我不知道啊。。我受不了烟味 你问问二哥啦。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 11:17 PM
哈。哈。。不予置评。。哈。哈。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
永远,好夜啦,去睡啦,明天要忙一整天啊
條骨都無佐lu