返回列表 回復 發帖
... Since when the cafe been change name ~
When I was in the Libra mood。。。
EEEEE, 改左名
系。。。車版光臨。。。
libra cafe

not libra can come in ?  
What zodiac you? huh?
檸蒙cafe執咗???
換咗新老細???
換湯不換藥
Cafe比酒館搶左好多生意,E+換左老闆,不過仲係檸檸打理
系,Cafe呢排都係半休息狀態。。。
Lemon or 天枰 都系 Cafe。。。。
可能出售豬油食品!
哈,要吃豬油自己炸啦。。。安全d。
點解一定要天瓶座點解唔可以係獅子座或者處女座都得
你系?
改左個好名!!!
Yes
你唯恐天下不亂噢
小強惟恐天下不亂嘛。。。
檸姐姐好。。。
eq妹妹,多地返來啦
Good Morning Lemon Cafe~
QQ dive alot lately。。。
柠姐係咪有特別原因要改名呢? 有助啲姻緣順利啲? 純粹八下, 無話一定要答, 不過答咗姻緣會更加順啲
pknoface 發表於 2014-9-18 10:01 AM
撞鬼你,亂噏。。。想換咪換咯。。。
halloween 到啦。。。你又可以扮鬼扮馬咯。。。
他唔撞鬼都亂UP架啦
條骨都無佐lu
東森氣象主播王淑麗
2 hrs ·

大家早安,走了海鷗,另外一隻更大的鳥"鳳凰"來了,凌晨2:00形成,對台灣影響程度要好好觀察了~~~

今天的天氣還不受"鳳凰"任何影響,高壓仍強勢,各地仍晴到多雲,紫外線毒辣,午後雷陣雨今天更少,偏重中南部山區。今天的溫度還是很熱,今高溫北部33-36度中部34-35度南部33-35度東半部33-34度。

而"鳳凰"颱風目前距離台灣1300多公里,將走到呂宋島附近北轉朝台灣東部海面北上,而鳳凰到時候距離台灣的遠近自然就牽動對台的影響程度。如果高壓減弱快,早點北轉影響就小,但高壓減弱慢,晚轉就會離台灣較近,影響程度就大,發布海上警報機率就高,甚至更近的話,就連陸上警報都有可能發布,因此這兩天都是重要觀察期。

由於周五傍晚入秋第一道鋒面就要報到,不僅北部東半部愈晚雨愈明顯,周休東北季風加上旁邊有個鳳凰颱風,季風+外圍雲系影響之下,周休假期全台有雨,其中以北部東半部雨多明顯,當然降雨程度端視颱風距離遠近而定。

另外九月以來溫度居高不下,連飆破高溫記錄,這種動不動就34、35度高溫,甚至37度接近38度不尋常的溫度,在週休也會明顯下降轉涼,尤其北台灣,這週休高溫僅29、30度,中南部早晚也有涼意,白天還是熱,要開始注意日夜溫差了~~~
海鷗走了,又相當之炎熱了
條骨都無佐lu
系,Cafe呢排都係半休息狀態。。。
Lemon or 天枰 都系 Cafe。。。。
SweetLemon 發表於 2014-9-18 10:04 AM
幾時先全開狀態
幾時先全開狀態
Anonymous 發表於 2014-9-18 11:50 AM
等柠姐既氣功練到最高境界.
等柠姐既氣功練到最高境界.
pknoface 發表於 2014-9-18 11:56 AM
即係無機會
即係無機會
Anonymous 發表於 2014-9-18 11:58 AM
边个話? 你無听呀貓貓話海鷗都吹唔走个檸檬咩?  如果唔係練到至高境界, 一早就冇咗影咯.
即係無機會
边个話? 你無听呀貓貓話海鷗都吹唔走个檸檬咩?  如果唔係練到至高境界, 一早就冇咗影咯.
pknoface 發表於 2014-9-18 12:04 PM
呢度24小時唔熄燈ge。。。。
pknoface 發表於 2014-9-18 12:04 PM
佢無出門口,當然吹唔走
呢度24小時唔熄燈ge。。。。
SweetLemon 發表於 2014-9-18 12:06 PM
但係成日摆空城計呢.
呢度就來4年,維持一個帖唔容易,掌門仲未有咁ge心態咩?
仲有兩個版就睇住,時間要分配咖。。。
呢度就來4年,維持一個帖唔容易,掌門仲未有咁ge心態咩?
仲有兩個版就睇住,時間要分配咖。。。
SweetLemon 發表於 2014-9-18 12:18 PM
自己撈黎做
無名又講風涼說話咯
條骨都無佐lu