返回列表 回復 發帖
咁唔使諗. 好快会, 因為我就黎做伯爵, 太師呢个跺好快让比小明兄你. 耐心啲啦.
pknoface 發表於 2014-3-19 09:03 AM
我諗我用TVB$換哂佢都未做到太師
大家早早早~
準備去訓覺,但係又訓唔著囉
小明家 發表於 19/3/2014 08:36 AM
通宵啦~
認真睇真啲真係又真係
今日聽日都太忙, 聽日係學校畢業典禮, 唔得閒派金住, 大家隨便吹
blacker14tt 發表於 19/3/2014 09:04 AM
小學畢業車車貴庚啦

得閒先派,派完計埋利息啦
認真睇真啲真係又真係
老板娘果然是大忙人,咩都要理
條骨都無佐lu
老闆娘早晨
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
老板娘呢两日都话吾返喔
條骨都無佐lu
我諗我用TVB$換哂佢都未做到太師
小明家 發表於 2014-3-19 09:16 AM
您現在已經可以的!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
今日聽日都太忙, 聽日係學校畢業典禮, 唔得閒派金住, 大家隨便吹
blacker14tt 發表於 2014-3-19 09:04 AM
請問日本學校是那個月份學期完結的?  
HENRY_168 發表於 2014-3-19 10:08 AM
睇黎就是呢个月啦
條骨都無佐lu
HENRY_168 發表於 2014-3-19 10:08 AM
勿万岁爷想學日文沟架妹?
pknoface 發表於 19/3/2014 10:19 AM
我都
認真睇真啲真係又真係

Grace姐姐叫咗七號
lckiong 發表於 2014-3-17 01:52 PM
7號仔細好嘢黎架!! 車車話

,11張卡10張有7號呀!!

真係啱哂大家齊齊中Bingo嘅好夢呀!!

我都想
lckiong 發表於 2014-3-19 10:21 AM
小强使勿去沟架妹吖, 等住啲架妹黎沟你就真.
pknoface 發表於 2014-3-19 10:19 AM
未成年的學生不能溝