返回列表 回復 發帖
老鼠系米识得点帮人啊
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
靚嘢喔

都應該唔關事既,可能唔小心按錯

試開文件夾   ---》  SD\tencent\MicroMsg\Download
或  SD\tencent\MicroMsg\xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,《----內裡有好多頭像、附件文件 ...
lckiong 發表於 2014-8-25 11:43 AM
有幾靚,買貴佐,系 US買 150美金,今日 offer 到 118. 我買 240美金,肉都痛。
用什麼牌子和型號手機 肥檸媽
km8000 發表於 2014-8-25 01:29 PM
你敢出來咩?  俗語說  處暑  處暑  熱死老鼠 呀。。。
老鼠系米识得点帮人啊
lhy92725 發表於 2014-8-25 01:49 PM
知鼠莫如貓啦。。。
就咁講好難幫你,你咩牌子,咩型號?
perfectman 發表於 2014-8-25 04:16 PM
多謝了。。。。其實除佐幾段錄影其他都可有可無。。。

我用ge系 S3 遮。。。
你敢出來咩?  俗語說  處暑  處暑  熱死老鼠 呀。。。
SweetLemon 發表於 2014-8-25 04:55 PM
就系因为热,所以先四围腾出来揾地方抖凉
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
S3, D野係唔係預設儲存落SD咭?
以我所知,好多Samsung機死scandisk嘅SD咭

如果係死SD咭
換張Samsung嘅原裝SD咭啦
貴些少,但甚少死咭
perfectman 發表於 2014-8-25 05:06 PM
有一張 external SD card 裡面的資料沒事。除佐音樂。
就系因为热,所以先四围腾出来揾地方抖凉
lhy92725 發表於 2014-8-25 05:05 PM
早晚真系有涼d,宜家 86F - 30C度。
iphone 6 多10日就可以預訂換機啦
早晚真系有涼d,宜家 86F - 30C度。
SweetLemon 發表於 2014-8-25 05:13 PM
既系幾度
甜檸姐姐晚上好!
告老還鄉!
檸姐早早早

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好耐無見呢隻鴨了哦
條骨都無佐lu