返回列表 回復 發帖
我返來啦。。。6.30am 到達ge機搞到 6pm 之到。
一落機就聽到 復興航空 。。。以後改坐船好了。
SweetLemon 發表於 2014-7-24 12:02 PM
遲到好過無到,昨日台灣還很大風!!!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
SweetLemon 發表於 2014-7-24 12:02 PM
船都會沉,好似南韓那艘!!!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
SweetLemon 發表於 24/7/2014 12:02 PM
游水好啲
認真睇真啲真係又真係
好囉...安樂哂

正如咬老板话斋,都是搭船比较好
條骨都無佐lu
早午晚

返到就好啦...

今日又多单

平壤核子能源研究所
已經吾知講咩好
條骨都無佐lu
阿爾及利亞一架航班起飛50分鐘後失聯

阿爾及利亞航空公司的一架航班週四(7月24日)在從布基納法索飛往阿爾及利亞的途中失去聯繫。

該航班原定從布基納法索首都瓦加杜古飛往阿爾及爾,在起飛50分鐘後與地面失去聯繫。

該AH5017航班上載有110名乘客、6名機組成員。

阿爾及利亞航空公司說:「阿爾及利亞航空公司已按程序啟動應急方案。」

據報導,失聯航班是從西班牙Swiftair航空公司租賃的麥道MD83型飛機。

Swiftair發表的聲明說,目前無法與飛機取得聯繫,該航班原定於當地時間早晨5:10抵達。

阿爾及利亞航空公司是阿爾及利亞國家航空公司,總部設在阿爾及爾。該公司每週運營四次從瓦加杜古飛阿爾及爾航班。
D飛機遇到咩啊,最近甘大鍋嘅
條骨都無佐lu
檸姐早晨

帶定个水泡游水会稳陣啲.
帶定个水泡游水会稳陣啲.
pknoface 發表於 25/7/2014 09:58 AM
水泡會穿,都係學識游水好啲
認真睇真啲真係又真係
识游水都要够气先得嘅
條骨都無佐lu
识游水都要够气先得嘅
lhy92725 發表於 2014-7-25 10:32 AM
我諗啊柠姐日日練氣功, 一定夠氣既.
果然有先见之明
睇怕下一步要练定绝食
條骨都無佐lu