返回列表 回復 發帖
有这回事?? 我很少不睬人的哦。。
我好像有说我是雪兰俄州人啊。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:50 PM
哦。雪兰莪边度啊??看近唔近我度。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
可以叫人帮我打印的咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:51 PM
随便啦。。你就去找啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
哈。哈。我都是一样。。有限个只。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:53 PM
我完全没学过 我不是读华校的。。。
可以叫人帮我打印的咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:51 PM
今晚就去拿printer,需要我的帮忙吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
哦。雪兰莪边度啊??看近唔近我度。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:54 PM
你是哪里??
我完全没学过 我不是读华校的。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:55 PM
哦。。英文学校??/死咯。。我D英文真是死咯个只。。
小白。。。整张俾我喎。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:52 PM
好的等我有足够的睡眠先
你是哪里??
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:56 PM
你可以pm俾我的。。如果,你唔想俾人看到的话。。
随便你啦 反正我说什么都没用。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:53 PM
为什么会没用呢?
今晚就去拿printer,需要我的帮忙吗?
dicksonkhan 發表於 2009-7-17 01:56 PM
你又想做么??
哦。。英文学校??/死咯。。我D英文真是死咯个只。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:57 PM
是啊。。我读英校的。。。别担心。。。我不会无端端写英文
你可以pm俾我的。。如果,你唔想俾人看到的话。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:58 PM
你告诉我,你在哪里啦 我会告诉你靠近吗。。
你又想做么??
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:59 PM
哈。哈。。唔好咁喇。。小白人好好的。。只是比较钟意作弄人。。没恶意的。。
为什么会没用呢?
dicksonkhan 發表於 2009-7-17 01:58 PM
你会听别人讲话的咩??
你又想做么??
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:59 PM
没什么啊!拿去维修了,当然是要拿回来啊!