返回列表 回復 發帖
没可能的事。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:26 PM
的确有可能。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
骨猫唔想见到我?!??!
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:27 PM
因为我要做野了
你想见永远嗻
條骨都無佐lu
你认为呢??
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:27 PM
唔知。。。唔知。。唔清楚。。呜。呜。呜。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
你这样讲。。。我一定会记得你啦
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:28 PM
真的。。开心咯。
哈。哈。。随缘咯。。你喜欢就可以了。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:29 PM
那就要看我们会不会在KL的某某角落遇见啦
因为我要做野了
你想见永远嗻
lhy92725 發表於 2009-7-17 01:30 PM
你要咁来讲咩。。。我都有揾你的啵。。
的确有可能。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:30 PM
d男仔没眼光。。
没你就没去咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:29 PM
下个星期我会去。。我们在那边见啦 。。。。。。。。。。。。。。如果有缘的话。。。
那就要看我们会不会在KL的某某角落遇见啦
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:32 PM
kl??你是kl人??你之前好似讲唔是的喎???????????
唔知。。。唔知。。唔清楚。。呜。呜。呜。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:31 PM
等你搞清楚了才告诉我啦
真的。。开心咯。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:31 PM
二哥开心就好
下个星期我会去。。我们在那边见啦 。。。。。。。。。。。。。。如果有缘的话。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:33 PM
我连你个样都。。应该讲你张相都没看清楚啊。。点认得你喎。。
二哥开心就好
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:35 PM
应该讲一起开心更加好。。。
d男仔没眼光。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:33 PM
应该是他们的眼光太好。。所以才看不上我啊
kl??你是kl人??你之前好似讲唔是的喎???????????
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:34 PM
我有说过吗?? 那我告诉你,我是哪里的人啊??