返回列表 回復 發帖
好~~我要閃喇~~夜D有機會再傾~~
ray718 發表於 2011-4-8 11:54 AM
老鬼再見

HIDE 發表於 2011-4-8 11:47 AM
好似cam姐話齋..你閃得去邊姐
明星點會俾人追住打...
ynotme0626 發表於 2011-4-8 11:53 AM
打者愛也, 愛者打多幾下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
畸形人類研究科
CAMMY姐姐爱伟哥
條骨都無佐lu
偉哥dl完....好靚仔呀....

thanks for ur help....愛死你喇....
cammy8080 發表於 2011-4-8 11:58 AM
我特登揾高清ge俾你架...
唔駛客氣~不過你係我遇過最心急ge老細
CAMMY姐姐爱伟哥
lhy92725 發表於 2011-4-8 11:59 AM
camcam唔需要d藍色丸仔掛
伟哥呢两日好得闲喔
條骨都無佐lu
响US好無聊...如果唔係我都唔使玩咁多活动啦....

之前我有叫blueblue幫我揾架....佢唔采我....
cammy8080 發表於 2011-4-8 12:04 PM
blueblue咁有錢唔志在賺你呢筆
伟哥呢两日好得闲喔
lhy92725 發表於 2011-4-8 12:04 PM
呢兩日得閒d喇
响US好無聊...如果唔係我都唔使玩咁多活动啦....

之前我有叫blueblue幫我揾架....佢唔采我....
cammy8080 發表於 2011-4-8 12:04 PM
you never ask me
when did I say no to you

细细B撩完交打又轮到肥仔搞搞阵啦
條骨都無佐lu
你叫我自己揾架....

再唔係就去自己开帖叫人揾...仲唔認...
cammy8080 發表於 2011-4-8 12:11 PM
I don't recall you asking me

你叫我自己揾架....

再唔係就去自己开帖叫人揾...仲唔認...
cammy8080 發表於 2011-4-8 12:11 PM
唔怪之得咁大仇口
细细B撩完交打又轮到肥仔搞搞阵啦
lhy92725 發表於 2011-4-8 12:13 PM
好似唔係好妥咧
你淨係比咗張相我....叫我开帖...你失憶呀....
cammy8080 發表於 2011-4-8 12:15 PM
fine, whatever la, continue to hate me hate me la...I don't care anymore =.=