返回列表 回復 發帖
远远妹妹放心我啊2不会欺负靓女的。。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 01:10 PM
欺负我很多次了啊
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
你地都悟去食饭啊
lhy92725 發表於 2009-7-17 01:13 PM
唔吃了。。已经吃了成肚死猫了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
远远妹妹也是靓女啊。。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 01:11 PM
没有喜欢的“靓女”
但是,张相同你的msn我要的话。我都可以攞到的咯。。不过,我觉得当事人俾我。。我才觉得好。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:11 PM
你又没有问过我要我的msn....我不可能无端端给你啊
我讲事实而已啊
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:13 PM
讲事实?!?!?!我的优点你都没提过啊。。。
咁你真是看衰了我。。识我的女性男性朋友都知道我唔是。。。哈。哈。。你看错了。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:12 PM
没见过你。。所以真的不知道哦。。
是啊。。有计划的。。但是,唔会是近期咯。。 没咩银了。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:13 PM
我下个星期会去。。。。。。。
你地都悟去食饭啊
lhy92725 發表於 2009-7-17 01:13 PM
还没饿。。可能不要吃了
没有喜欢的“靓女”
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:16 PM
远远妹妹那会没有人喜欢。。。
你又没有问过我要我的msn....我不可能无端端给你啊
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:18 PM
咁我都唔可以刚刚认识你就同你攞的咯。。惊唔是咁好。。下次啦。。下次你想俾我个阵,我就同你攞。。
没见过你。。所以真的不知道哦。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:19 PM
哈。哈。。都是闻名好过见面了。。
远远妹妹,啊2我要去忙了。。得闲再倾过。。。
我下个星期会去。。。。。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:19 PM
唔叫埋我的。。
远远妹妹,啊2我要去忙了。。得闲再倾过。。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 01:22 PM
阿大挂住你。。。
讲事实?!?!?!我的优点你都没提过啊。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:18 PM
你有咩?? 讲来听听啦。。。