返回列表 回復 發帖
只是要你多留意我。。又唔是真的。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 12:54 PM
你讲到很真。。我哪里敢当假啊
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
去睇下  四人帮聊天吹水区
summei0529 發表於 2009-7-17 12:57 PM
唔好意思..没看到你的留言...
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我不准你这样讲。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:56 PM
是二哥潜水潜太久 所以一上来换气就要供奉我。。。
辉哥 他每次上来换气都欺负我啊。。你又没出来帮我。。
咁你话KL女仔唔岩你。。?
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:58 PM
只是交多几个朋友..视野放大D咯。。识多个朋友都唔错咯。。唔一定是话要追咯。。
你讲到很真。。我哪里敢当假啊
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:01 PM
你要咁来数我咩??
成全我?!?我要你张相。。你要自己俾我。定是我叫人放上来俾我啊??
wk.hoo 發表於 2009-7-17 12:58 PM
如果二哥真的要,哪里有可能找不到啊。。
我又没讲要靓的..只是要可以相爱的就可以了..
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:00 PM
不要说我看衰你们啦。。你们都是要找靓女的
是二哥潜水潜太久 所以一上来换气就要供奉我。。。
辉哥 他每次上来换气都欺负我啊。。你又没出来帮我。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:03 PM
远远妹妹放心我啊2不会欺负靓女的。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:08 PM
远远妹妹也是靓女啊。。。
如果二哥真的要,哪里有可能找不到啊。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:05 PM
但是,张相同你的msn我要的话。我都可以攞到的咯。。不过,我觉得当事人俾我。。我才觉得好。。
只是交多几个朋友..视野放大D咯。。识多个朋友都唔错咯。。唔一定是话要追咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:05 PM
那你就找个机会去槟城探望辉哥啦
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:08 PM
咁你真是看衰了我。。识我的女性男性朋友都知道我唔是。。。哈。哈。。你看错了。。
你要咁来数我咩??
wk.hoo 發表於 2009-7-17 01:05 PM
我讲事实而已啊
那你就找个机会去槟城探望辉哥啦
ForeverEver 發表於 2009-7-17 01:11 PM
是啊。。有计划的。。但是,唔会是近期咯。。 没咩银了。。
你地都悟去食饭啊
條骨都無佐lu