返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-9-22 04:02 PM 發表

沒太多的證據,只是發現人錢多.....懷疑就盯上了...
钱多,就被懷疑。。。。然后禁言。。
好在我唔多姐
係太多人妒忌我地家族D人錢多物多,走去做小人打小報告真係小氣鬼,以家比個D打小報告既人搞到佛祖佢頭都痛埋啦,如果有一個兩個人有漏動,甘我覺唔係得呢一兩個人利用漏動,而係其他D人都可以利用漏動,因為最主要既原因係個系統有問題而唔係人既問題,好似我今日得100TVB幣去打怪,但係我""無意中""發現原來系統有漏動(任何人遇到D甘好彩既野更係收埋唔講出來啦)所以如果係懷疑就應該全部每一個玩寵既人都要查...
ice key姐,我ED人要咁多得唔得
原帖由 ice.key 於 2008-9-22 04:14 PM 發表

那後天抽好唔好..~~
双手双脚赞成...
原帖由 dracularx 於 2008-9-22 04:37 PM 發表
係太多人妒忌我地家族D人錢多物多,走去做小人打小報告真係小氣鬼,以家比個D打小報告既人搞到佛祖佢頭都痛埋啦,如果有一個兩個人有漏動,甘我覺唔係得呢一兩個人利用漏動,而係其他D人都可以利用漏動,因為最主要既原因 ...
要怪就怪咱们太活跃啦...
我要法神裝....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ice.key 於 2008-9-22 04:40 PM 發表
你哋要咩裝問一問我啦..~~我希望可以俾到你們啦..~~沒有看看我打不打到俾大家啦..~~沒有就只有出去買啦..~~
希望我也能帮上忙~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-22 04:42 PM 發表

沒法啦..~~我們大多都是第一版又多人係度吹水呀..~~
嗯嗯.....真的太活躍了....

看來論壇不太喜歡我們這些人...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
事情都過去半天了,始終如來沒有拿過任何他所說的證據給大家看過,真替BUBU不抵
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-9-22 04:44 PM 發表
事情都過去半天了,始終如來沒有拿過任何他所說的證據給大家看過,真替BUBU不抵
算了,等ADMIN....解決這件事吧.....