返回列表 回復 發帖
无啊,买佐D合仔茶冲黎饮
lhy92725 發表於 2009-7-17 12:11 PM
如果还不好就要看医生啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
近日天气唔好。。好多人都病咗、、、
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:19 PM
辉哥午安 病还没好啊??
近日天气唔好。。好多人都病咗、、、
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:19 PM
哦,咁阿大有没揾个女护士照顾你啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 12:24 PM
远远妹妹唔安。。我还没有好。。。
哦,咁阿大有没揾个女护士照顾你啊??
wk.hoo 發表於 2009-7-17 12:24 PM
无啊。。。你搵俾我啦。。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 12:24 PM
永远,我都唔舒服啊。。唔知。。唔知是唔是挂住你的缘故呢。。
远远妹妹唔安。。我还没有好。。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:25 PM
辉哥没看医生啊?? 应该拿病假在家休息啦。。
永远,我都唔舒服啊。。唔知。。唔知是唔是挂住你的缘故呢。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 12:26 PM
我不认识你啊。。为什么要挂我??
二哥又抽水
條骨都無佐lu
无啊。。。你搵俾我啦。。。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:26 PM
你个度D女仔先索。。我都想去你个度揾番个女朋友啊。。 阿大有没好介绍。。
辉哥没看医生啊?? 应该拿病假在家休息啦。。
ForeverEver 發表於 2009-7-17 12:28 PM
看医生,吃了药了,不过病还没有好。。
你个度D女仔先索。。我都想去你个度揾番个女朋友啊。。 阿大有没好介绍。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 12:30 PM
KL女仔都唔错吖。。唔嗮黎到我呢度搵呱。。
wk.hoo 發表於 2009-7-17 12:30 PM
槟城的女生比较好的咩??
我不认识你啊。。为什么要挂我??
ForeverEver 發表於 2009-7-17 12:29 PM

挂你在枱前面。。早。午。晚都供奉你。。
看医生,吃了药了,不过病还没有好。。
ckhooi74 發表於 2009-7-17 12:31 PM
辉哥什么病?? 心病啊??