返回列表 回復 發帖
陳兄晚上好。
pknoface 發表於 2014-9-25 07:57 PM
獎金
型 英 帥 靚 正
又真系比較難知邊個號碼無效佐
條骨都無佐lu
答案我巳經放咗上黎。 個個都可以睇架啦。
pknoface 發表於 2014-9-25 07:57 PM
答案在哪裡?
你說"我會在遊戲開始前將答案放上這裡和依貓給貓貓和万岁爷作為公証."!  貓貓和万岁爷已經有email copy, 他們早於任何人知道答案.  
多謝大廚既支持。 到時選返個靚號碼啦。
pknoface 發表於 2014-9-25 08:04 PM
現在就能選號碼?
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
選號碼並唔複雜, 問題係我想后面既玩家唔使爬樓就知道前面既人選咗啲勿野號碼, 仲有啲勿號碼未選。 小强兄提議用cut and paste,  但好似對后面既人黎講麻煩咗啲。 ...
pknoface 發表於 25/9/2014 08:03 PM
後面啲人點會麻煩

只係將前面Paste既記錄+前面揀個號嗎cut&paste喔,唔使一個個參予者去搵嚟cut&paste。
認真睇真啲真係又真係
金殿 - 99,999,999
chan200308 發表於 25/9/2014 07:09 PM
依個“雞會”唔會係你既
認真睇真啲真係又真係
答案在哪裡?
你說"我會在遊戲開始前將答案放上這裡和依貓給貓貓和万岁爷作為公証."!  貓貓和万岁爷已經有email copy, 他們早於任何人知道答案.   ...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:45 AM
答案在二樓。 可以自由下載架。 我email給佢地兩位既答案檔同我放上二樓既檔案係同一個檔, 都係加咗密碼既(相同密碼). 所以唔使擔心. 武當講晒都係名門大派, 唔會做出啲唔公平既事出黎既. 如果有咁既事發生, 本門既執法長老一樣可懲罰本掌門架. 本派既遊戲除咗本掌門冇緣玩之外任何人都可以參與. 所有參與既朋友都有奬品, 只係多或少而已. 放心啦.
現在就能選號碼?
BeiDouChef 發表於 2014-9-26 05:15 AM
星期六9/27開始。
後面啲人點會麻煩

只係將前面Paste既記錄+前面揀個號嗎cut&paste喔,唔使一個個參予者去搵嚟cut&paste。
lckiong 發表於 2014-9-26 06:14 AM
我擔心有些用手機既朋友cut & paste唔方便?
ken & AVI
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
掌門忙完未
條骨都無佐lu
125, 貓貓早晨. 今日好早忙完咯. 啲細路呢兩日唔使返學. 每晚要佢地讀一本書就算啦.
答案在二樓。 可以自由下載架。 我email給佢地兩位既答案檔同我放上二樓既檔案係同一個檔, 都係加咗密碼既(相同密碼). 所以唔使擔心. 武當講晒都係名門大派, 唔會做出啲唔公平既事出黎既. 如果有咁既事發生, 本門 ...
pknoface 發表於 2014-9-26 06:25 AM
我會瞄準第三高獎金
我會瞄準第三高獎金
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 08:45 AM
路人甲兄晚上好. 祝你好運先.