返回列表 回復 發帖
KK都系都戴眼鏡嘅哦
成日對電腦嘅人,真系無邊個唔使戴眼鏡嘅
lhy92725 發表於 22/11/2016 12:29 AM
我暫時未使住
認真睇真啲真係又真係
我暫時未使住
lckiong 發表於 2016-11-22 06:21 AM
暫到幾時
型 英 帥 靚 正
原來你係4眼貓,剛剛有新技術,唔使開刀,唔使激光,只要放啲物質喺眼球表面,啲物質就會同眼球結合,會無晒近視之餘,眼力仲會好3倍添㗎

加拿大政府驗證,應該係真嘅! ...
perfectman 發表於 2016-11-21 04:45 PM
i spent five minutes looking at the official website and can't find anywhere saying "加拿大政府驗證"!
KK都系都戴眼鏡嘅哦
成日對電腦嘅人,真系無邊個唔使戴眼鏡嘅
lhy92725 發表於 2016-11-22 12:29 AM
我唔使戴眼鏡
如果真係面世,又得世界各地政府認同,我真係會去做。
tvbkk123 發表於 2016-11-21 11:29 PM
kk plays too much pokemon go
KK
簽名被屏蔽
《日本東北地震》
1)【日本近海大地震 兩縣維持海嘯預警】日本近海今晨發生大地震,宮城、福島兩縣發佈最高3米的海嘯預警,而這裡正是2011年東日本大地震遭受重創的地區。
2)【日本福島再發生大地震 核電廠冷卻系統停止運行】日本福島縣近海7.3級地震沒有引發「福島-1」核電站出現異常,「福島-2」核電站核廢料池的冷卻系統停止運行。日本氣象廳隨後向福島發出海嘯警報,預計高3米。
3)日本仙台港海嘯1.4米,海嘯正在升高。自衛隊直升機拍的仙台港的畫面。
4)福島第二核電站三號機冷卻已恢復正常。
5)日本氣象廳修正福島地震等級7.4級 當地民眾大規模逃命。據日本《讀賣新聞》11月22日,日本氣象廳稱,當地時間22日清晨5點59分左右,福島縣海域發生了推測震級為里氏7.4級的地震,震源深度為25km。此前日本氣象廳的預測等級為里氏7.3級。由於地震引發海嘯,當地民眾已經開始向日本內地撤離。日本內閣官房長官菅義偉在今天上午7時40分舉行記者會,表示東北地區的核電站在這一次福島近海的大地震中沒有受損,沒有發生核外洩問題。
6)(中央社東京22日綜合外電報導)日本氣象廳通報,日本東北部外海今天清晨發生初測規模為7.3或7.4的強烈地震,現已針對東北部沿海地區發布海嘯警報,包括數年前發生嚴重核災的福島縣。日本氣象廳:震央位於福島縣外海,震源深度大約10公里,東京都能感受到震動。地震侵襲時間在清晨5時59分(台北時間4時59分)。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
到时应该未必得加拿大可以做嘅
條骨都無佐lu
KK
yxx01 發表於 2016-11-22 09:02 AM
巧淫 早
型 英 帥 靚 正
又到就黎开饭时间
條骨都無佐lu
各位 午安
型 英 帥 靚 正
到时应该未必得加拿大可以做嘅
lhy92725 發表於 2016-11-22 10:01 AM
今日唔食飯
型 英 帥 靚 正