返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 Geai 於 2009-3-17 11:30 AM 發表

still have to work today ?
要啊,份文件同单好赶
條骨都無佐lu
原帖由 chfong2 於 2009-3-17 11:30 AM 發表
r u mc today? or work?
做野啊,打算早少少放工去整埋果支针
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
风少... 那个只是我的"梦想"来架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 Geai 第 78319 篇文章

18888??? x20
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2009-3-17 11:40 AM 發表
then you fast fast 'gao tim" & go back to rest.
我会架啦,琴晚好早就训佐,个头其实无甘痛了
條骨都無佐lu
猫鱼妹妹.. 他地讲完我的对白啊..你记得休息是最好的良药
原帖由 chfong2 於 2009-3-17 11:42 AM 發表
the DREAM COME TRUE
等批准...

现实世界是不会发生架啦
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-17 11:42 AM 發表
猫鱼妹妹.. 他地讲完我的对白啊..你记得休息是最好的良药
放心啦姐姐,我会架啦
所以呢两日我会少D入黎
等我好返晒再吹过水
條骨都無佐lu
原帖由 chfong2 於 2009-3-17 11:45 AM 發表
i came how many times already. but your Dream haven come out
好感动啦...只龟有日会回来沙滩的 你慢慢等啦~~
各位...   有时间就去参加啦

少林寺---歌詞接龍+神祕獎金樓歌词接龙   一句接一句

1.一共有10首歌
当一首接完就接下一首歌名,直到第10首歌曲就游戏结束
2.一共有20个神秘奖金楼
在接歌詞当中,一首歌曲里有2个神秘奖金楼 $100,000 each
歌詞己post在下一樓

摆名有答案,送$$$$$