返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:56 PM 發表

得中文.....但去親都好眼瞓
今日我冇眼睡咯.....一回来就睡觉咯
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-15 04:00 PM 發表

何必叻...何况他不是住HK..
其實都冇野既...
but佢話我寸丫嘛,我就寸比佢睇lo...
尼d狗公今日放過佢,佢仲以為自已好叻咁,
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:57 PM 發表

唔講會失眠架??
会发疯....
原帖由 chfong2 於 2009-3-15 04:01 PM 發表
没有每晚,只是Weekend
不作弄
原帖由 oscarcola 於 2009-3-15 04:06 PM 發表

其實都冇野既...
but佢話我寸丫嘛,我就寸比佢睇lo...
尼d狗公今日放過佢,佢仲以為自已好叻咁,
不好整污遭我既地方          angela 会好开心见到你咁紧张她
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:11 PM 發表

佢又开戲??
要赚大钱
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:12 PM 發表

佢果陣時仲話住HK呀
他在论坛都是讲住大马架...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:13 PM 發表

你今日都有去??
从来没有skip过,除非去咗旅行
这里有谁是有玩股票的,就请多支持我啦!我刚学习玩!还在等待批准!
我要去睡觉啦!大家晚安!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:12 PM 發表

佢果陣時仲話住HK呀
見佢d post 佢9成係hk..
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-15 04:12 PM 發表

不好整污遭我既地方          angela 会好开心见到你咁紧张她
知道...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 04:13 PM 發表

風少变疯少
所以就得人惊
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-15 04:16 PM 發表
这里有谁是有玩股票的,就请多支持我啦!我刚学习玩!还在等待批准
我要去睡觉啦!大家晚安!
帮你写大点...
原帖由 oscarcola 於 2009-3-15 04:18 PM 發表

見佢d post 佢9成係hk..
他有大马..电话号码wor