返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...8 f# K! o% h5 `% i2 }. u- P$ ~
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
公仔箱論壇6 m; t3 g0 J# g+ g) L, a0 d& X2 ^
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
3 Q( v: v" f" q1 z0 l) z
% C6 s) d6 [% ^5 O; {tvb now,tvbnow,bttvb
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...os.tvboxnow.com; ^7 C1 A! y% H$ {2 t
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
os.tvboxnow.com5 k' S6 F: q6 @- j
公仔箱論壇2 h$ h. j0 [) A) D3 y- s& J0 d  J
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
8 K. H$ K4 p6 m& u1 {
公仔箱論壇9 q' e* d$ f, l; h
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
% K5 [$ ]' z3 y% t% q  x公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
& A% H+ J- Q, J' F! z3 S! }" T' dtvb now,tvbnow,bttvb
0 S! s+ s* V% t( u& g* G公仔箱論壇佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
4 E7 y( a$ J- t( k* h2830332
- {4 }# x. F2 Mos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
; R+ s2 i5 U% k% E) I* s  g公仔箱論壇os.tvboxnow.com4 m! R  a' W2 G' h0 D
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
+ Z0 h8 _& m- y5 ]
tvb now,tvbnow,bttvb9 C' F/ r& `* ]) H1 ?! N
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
0 ?' m, M7 o! F) v" r8 M公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
% \( T7 `( |$ ?2 `9 y3 c4 }$ g4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 q' F8 J8 b; @$ H
9 n& i, L2 H% G- r5 I8 Uos.tvboxnow.com我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
* ]0 Y2 g' W, B  C! |5 Ntvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
3 `2 L# X! U4 itvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 y+ R+ @; L3 H3 B' y
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
1 b, f5 R: M# q6 M! g& K& ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 O+ n/ h7 g* O! b, z! K3 A7 n咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架公仔箱論壇" r, I  c# C5 [$ C
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 Y0 u% C& O: c5 S6 V' l
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
% O+ P$ u) s2 ]! t- D3 yos.tvboxnow.com玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
  b' E$ I6 `, s6 ]) F( s

5 F+ F' ]4 X" t+ z# K
2 |, A* x, \) ^& P
% Z9 N0 A6 X# _. `) v呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
5 _; P) K, f" R4 b" M) U4 R# T
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
2 S# L6 C5 T+ M1 N- |: k& `9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩時玩你小心啲喎。公仔箱論壇6 s+ _9 _- z8 a- S, C4 V( e
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ ^) e. }! W# m

' L8 t( G% \: \5 b, |7 u驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架5 h# M: q. q1 ^
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 o9 A7 v" T$ H" A
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O9 P. ^7 N) o0 [, f) O5 `
tvb now,tvbnow,bttvb( S. V4 A# b5 }% M/ f2 |; L
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 P9 g! Z7 t. y& C6 W# s' U
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
5 S6 m  z1 |3 `) M$ r( a! h/ _公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。9 w# x" b& f1 c1 d3 ]: ]. s+ ^" A
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 os.tvboxnow.com1 e: t3 b/ L' c+ m