返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!os.tvboxnow.com) n" N, r# \3 ?5 Q
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
1 j3 T/ t! R4 M( P
5 d: [7 P; U! q) t4 R: ^, q成半年無見,好開心見番你。
/ G0 x8 o( L; W" xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

/ z9 l/ _6 L# n+ Atvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...& ^2 W2 A( M! f
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

os.tvboxnow.com* V: @9 g: ^* `8 i* g  Q. E. A

1 L8 g( N/ z, a; ~2 g! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。
% E6 F9 F; G6 Y. w6 G6 Fos.tvboxnow.com好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇4 k' X+ n: \; y" ^" g' N( {# c
( G# z  I1 \8 i* \' L; J) y' k$ n公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
os.tvboxnow.com9 F! f  F1 ^0 T. V, ~( G  l( O
% h, q: u  r/ y& b" l$ b
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
4 d6 _, C, [/ i4 b公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
/ |2 X+ A+ E2 N% `+ N0 H$ K& _molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
. c6 C9 q7 h3 p
# V& K) U7 z% z
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 公仔箱論壇0 |. {7 x& ~& _, }( Y0 D8 M8 i

4 m5 z; U6 U) c0 ~- i
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
. Y# z# I% |8 ], P+ c  |os.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 i* N: e/ n4 Y0 v1 l' a$ g
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
5 H1 N% U" ]: }# s' m. L9 a
2 f1 ?9 a6 o. U+ `8 ^. B
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `* _+ q  R. N6 d! i- G

4 |* i* _) f; x- C- K
6 l. [, C% A! C& I. ~公仔箱論壇你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
$ h3 ?+ l9 y; I5 d! ]/ q啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!+ T/ p' V) e( Q$ \3 q& V' d
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
& N$ k/ j4 d/ J( m; U7 C2 P1 H2682931TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 L4 k- x8 y* R
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
* k) R7 ~, U, o! O
7 ]: j. h) r' Z6 O  c* X9 Nos.tvboxnow.com2682948
: @) D' K+ O* |4 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!6 S0 I" D! S! g- M6 J
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...公仔箱論壇- y) f  M8 N/ N. O" Z% L
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
2 C4 p- D" E- fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 D* I( A0 u$ h" J1 t話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* E! Y- ~: K+ G% l
0 M8 o; G' {2 O+ X3 Y' O0 ~
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添5 l! Y0 w+ h8 l$ _
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 p2 ~# o6 b: k8 _
1 k8 O4 Z8 W) P! p
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb$ j  k6 Z5 m# x: p
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...5 [  s: G! e, ]2 m) f
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
. m; N6 r9 a. X4 D$ w/ ~os.tvboxnow.com
: K% @* D% S0 m0 q) {1 x+ oos.tvboxnow.com係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........