返回列表 回復 發帖
淘寶成功在佢係一簡包羅萬有嘅網上百貨公司,撇除品質,你有咩係買唔到㗎?

就講手機保護套,香港起碼$100,
一模一樣嘅,
淘寶9蚊加30速遞,
仲要大把款揀

有時你想買樣嘢,但係你又唔知佢叫咩明,呢個時候淘 ...
perfectman 發表於 2016-9-10 08:08 PM
所以話淘寶系可以買到好多唔系好需要絕對品質保證嘅野,所以馬云先甘牙擦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
問題人地覺得以甘嘅品質嘅生蠔同魚生之類的貴價野
唔系呢間自助餐到食,外面D餐廳唔系收呢個錢啊嘛
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
牛啊,比华尔街还牛
KK及各位早午晚好.
簽名被屏蔽
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
舉例:

同樣係三文魚刺身,佢識分挪威養殖/挪威野生/加拿大養殖/加拿大野生/日本野生?

價錢可以相差好大
perfectman 發表於 2016-9-10 10:17 PM
唔使分得甘細嘅,食野,除佐飽肚之外,仲有就系開心嘅遮
唔使計較甘多嘅,佢話食得開心,抵食嘅,又有咩所謂呢
條骨都無佐lu
2016 又如何?
佢取消個3.5MM
咁人哋用開嗰啲靚耳機點呀?
係有個什麼Lighting轉3.5MM接頭,但係有多舊嘢囉,充得電,就聽唔到歌,同埋Light啲耳機垃圾,唔好話咩幾路幾分音啦,連鐵動圈都無

我隻耳機貴過部iPhon ...
perfectman 發表於 2016-9-10 09:54 AM
so you are telling us you are not willing to spend a little money to buy digital product from your million dollar pockets?
即系全部用蓝牙?
lhy92725 發表於 2016-9-10 02:01 PM
the music format inside the phone is already digitized so why convert it to analog 3.5mm output downgrading the quality?
路人甲
free2penny 發表於 2016-9-10 02:18 PM
penny
好快2017
free2penny 發表於 2016-9-10 02:37 PM
唔使甘庆嘅,淋下清醒D都好嘅
lhy92725 發表於 2016-9-10 05:03 PM
好明顯他淋得不夠清醒
貓貓電話好細
free2penny 發表於 2016-9-10 05:16 PM
the size is fine