返回列表 回復 發帖
對,在香港買別墅要港幣三千萬以上。
HENRY_168 發表於 2013-9-29 04:51 PM
港幣三千萬係港幣買唔到別墅的
型 英 帥 靚 正
對,在香港買別墅要港幣三千萬以上。
HENRY_168 發表於 2013-9-29 04:51 PM
哇~甘gek生活真是痛苦~
gam 那边的房地产经纪吗好发?
炒楼劲果阵是几好揾
据闻近来都麻麻咯
條骨都無佐lu
近两年大马的房地产也很好捞~
个个有钱佬都是靠房地产发财架啦
條骨都無佐lu
个个有钱佬都是靠房地产发财架啦
lhy92725 發表於 2013-9-29 05:05 PM
gam又未必gek..有点系靠捞偏gek
我依家都系度进修紧房地产这一行
万岁爷有买楼大计啊?
甘你会好辛苦咯
lhy92725 發表於 2013-9-29 04:54 PM
漫長大計  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
港幣三千萬係港幣買唔到別墅的
chan200308 發表於 2013-9-29 04:54 PM
有,
大埔舊路 2838呎  售2680萬
聚豪天下 3598呎  售2180萬
淺月灣一期 4729呎  售3300萬
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
0winnie0 發表於 2013-9-29 05:12 PM
捞偏嘅揾到D都会搞房地产去洗白D钱架
條骨都無佐lu
漫長大計  

HENRY_168 發表於 2013-9-29 05:25 PM
甘就孭成世了喔
條骨都無佐lu
哇~甘gek生活真是痛苦~
gam 那边的房地产经纪吗好发?
0winnie0 發表於 2013-9-29 04:58 PM
地產經紀太多,有不少經紀一個月都做不到一單交易。
你地特首出辣招啊嘛
條骨都無佐lu
0winnie0 發表於 2013-9-29 05:12 PM
祝您平步青雲  
你地特首出辣招啊嘛
lhy92725 發表於 2013-9-29 05:33 PM
又來8萬5?
抑制炒楼啊嘛,经纪就无啖好食,但楼价一样高企
條骨都無佐lu