返回列表 回復 發帖
点啊,言爷,等钱使揾我啊嘛
lhy92725 發表於 2013-9-28 10:54 PM
貓姐 真係有需要時唔好托手踭就得喇
局部區域潛水中...
如果有錯,我給您獎金。  
HENRY_168 發表於 2013-9-29 03:22 PM
无需甘认真~
我的优点就是....不认真
无需甘认真~
我的优点就是....不认真
0winnie0 發表於 2013-9-29 03:32 PM
咁當我無講過。  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
Cafe 踩金樓我選3號
多謝檸姐
yxx01 發表於 2013-9-29 03:29 PM
你迟咗一步,選过
3  號  ...............  
km8000 發表於 2013-9-28 11:48 PM
檸姐早
入嚟踩返腳先
局部區域潛水中...
唔多得閒,踩多腳閃先
局部區域潛水中...
大佬健午安
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
LEMON
大佬健午安
HENRY_168 發表於 2013-9-29 03:39 PM
親王,下午好
唔多得閒,踩多腳閃先
金石良 發表於 2013-9-29 03:39 PM
言爺去發財?
Who is大佬健~

其实月尾大家系唔系已经将D钱洗光光gek 列?
Who is大佬健~

0winnie0 發表於 2013-9-29 03:42 PM
你好,is me
hi...大佬
我猜你应该都系大马人?
Who is大佬健~

0winnie0 發表於 2013-9-29 03:42 PM
要儲錢買樓,香港樓很貴,要儲幾十年錢。  
要儲錢買樓,香港樓很貴,要儲幾十年錢。  
HENRY_168 發表於 2013-9-29 03:48 PM
我知道港楼好贵
但几时年会不会太夸啊?