返回列表 回復 發帖

KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!!

記得日日快樂呀!!!

簽名被屏蔽
9月份人工出糧呀
最近換咗新工唔得閑返黎真抱歉。遊戲都唔係咁得閒搞啦。
下個月又5千頁,龍虎榜成員全部三個月糧啦。
貓貓。老陳,CEO 5個月。
多謝大家支持。
yxx0114 秒前TVB 180000000 元積分轉出
satoshi231 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
Pedestrian_A4 分鐘前TVB 90000000 元積分轉出
pknoface4 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出
perfectman5 分鐘前TVB 150000000 元積分轉出
lckiong5 分鐘前TVB 120000000 元積分轉出
free2penny6 分鐘前TVB 350000000 元積分轉出
lhy927256 分鐘前TVB 600000000 元積分轉出
chan2003087 分鐘前TVB 500000000 元積分轉出
KK
各位 晚上好
chan200308 發表於 2016-8-31 07:12 PM
chan sir
我度唔到時間地點落香港呀
lhy92725 發表於 2016-8-31 09:12 PM
搵人幫你買或者上網投注
咩叫裸辭啊?第一次聽哦,解釋下唔該
lhy92725 發表於 2016-8-31 10:36 PM
我都係第一次聽
裸辭意指未找到新工,就毫不留戀地辭掉現在的工作。根據非正式統計,無論是香港或內地,裸辭族都有增加的趨勢,反映職場人士愈來愈重視工作的快樂和滿足感,薪酬和職位也是其次。不過瀟灑背後,員工要盡量做到好聚好 ...
chan200308 發表於 2016-9-1 03:13 AM
好詳細
KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!!記得日日快樂呀!!!

gracechanstuart 發表於 2016-9-1 09:56 AM
grace 姐
9月份人工出糧呀

yxx0114 秒前TVB 180000000 元積分轉出satoshi231 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出Pedestrian_A4 分鐘前TVB 9000000 ...
乜都傾會館 發表於 2016-9-1 11:17 AM
5個月糧
型 英 帥 靚 正
5個月糧
chan200308 發表於 2016-9-1 11:29 AM
我都有份
我都有份
free2penny 發表於 2016-9-1 11:36 AM
貓都有份
型 英 帥 靚 正
貓都有份
chan200308 發表於 2016-9-1 11:37 AM
唔見貓貓來呀
唔見貓貓來呀
free2penny 發表於 2016-9-1 11:40 AM
今日仲未見
型 英 帥 靚 正
今日仲未見
chan200308 發表於 2016-9-1 11:47 AM
繼續努力起樓先