返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 05:28 PM 發表

他们有讲过cable car有掉过了
有吗?你不要做大辆的就可以啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 05:44 PM 發表

pangkor
我去过露营啊。。。没什么玩哦。。。
langkawi
就好玩。。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-3-7 10:40 AM 發表

所以咯,正常途径出悟到去,米用D旁门左道咯
可能佢地在国内仲惨,先博命出去揾食
如果在国内好好景的,要出去旅游都有方法的
我前幾日睇到個專訪...講一個中國女仔偷盜黎法國
原來係俾佢係中國仲更加辛苦..係佢父母叫佢黎 以為佢地個女黎到生活就會好D..點知係原來相反
幫人做黑工都係同係中國打工既工錢一樣
跟住父母又送埋個細妹黎...佢唔想佢個妹行返佢條路就送左佢去孤兒院
原帖由 h2o 於 2009-3-7 05:40 PM 發表

女人啊...唔講我地又點知
问蓝云...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 05:28 PM 發表

蓝云不欢迎你啊
那就你来包吧!
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 05:34 PM 發表

玩就去lumut...
哪里有什么好玩啊?teluk batik??
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-7 05:46 PM 發表
就是啊!可以欣赏风景!
还可以吹下冷风啊。。。。
原帖由 蓝云 於 2009-3-7 10:41 AM 發表

是啊。。。讲小声一点。。这里很多人啊。。。
你害羞啊...
唔知點解我覺得如果我地兩個去見佢地....一定會俾佢地玩
尤其是你個MM姐姐
原帖由 lhy92725 於 2009-3-7 10:41 AM 發表

你应该要估到啊
你當我地神算子咩
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-7 05:49 PM 發表
那就你来包吧!
包住... 就免啦................ 包饮就可以
原帖由 蓝云 於 2009-3-7 05:48 PM 發表

我去过露营啊。。。没什么玩哦。。。
langkawi
就好玩。。。。
几时想去啊?大家约在一起去吧!
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 05:49 PM 發表

问蓝云...
问什么啊。。。不是什么都要说出口的。。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-7 05:50 PM 發表
哪里有什么好玩啊?teluk batik??
pangkor不是吗 T.batik..靠近啊
原帖由 蓝云 於 2009-3-7 05:51 PM 發表

还可以吹下冷风啊。。。。
是啊!很舒服!但不要太冷就好了!
原帖由 h2o 於 2009-3-7 05:51 PM 發表

你害羞啊...
唔知點解我覺得如果我地兩個去見佢地....一定會俾佢地玩
尤其是你個MM姐姐
你地一起去边啊