返回列表 回復 發帖
你不要开玩笑哦!
dicksonkhan 發表於 2009-7-12 11:57 PM
什么意思?
下次小心点。。可能这次你从做会做的更好呢。。别伤心了。。
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:57 PM
没有伤心~只是整个人呆住了。。
当我看到的时候~
我玩过一次。。被打到很痛
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:56 PM
哈。哈。。是啊。。我之前玩都中几弹。。但是,痛就还好。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
哈。哈。。希望你的下次真是可以兑现囖。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:58 PM
哈哈。。。哪位是你啊?
是啊。。有一些人比较常看到的
ForeverEver 發表於 2009-7-13 12:00 AM
是啊。。包唔包括我啊???
没有伤心~只是整个人呆住了。。
当我看到的时候~
ReeNY 發表於 2009-7-13 12:02 AM
让姐姐帮你加油 你一定会在due date前做完的。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
应该说我还有很多要做。。那几片只是小部分~
ReeNY 發表於 2009-7-13 12:00 AM
试下仲有咩办法补救啦。。
哈哈。。。哪位是你啊?
ReeNY 發表於 2009-7-13 12:03 AM
我啊。。算啦。。唔看就摆啦。。看了。。就。。。。
什么意思?
ReeNY 發表於 2009-7-13 12:00 AM
因为我们多几个月后,就会再有的啦!不要当飞机后哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
哈。哈。。是啊。。我之前玩都中几弹。。但是,痛就还好。。
wk.hoo 發表於 2009-7-13 12:02 AM
因为我是女生啊 怕痛啦。。
是啊。。包唔包括我啊???
wk.hoo 發表於 2009-7-13 12:04 AM
当然包括你啦。。哪里敢不知道潜水二哥哦
因为我是女生啊 怕痛啦。。
ForeverEver 發表於 2009-7-13 12:07 AM
哦。。没防弹衫你著的咩???
让姐姐帮你加油 你一定会在due date前做完的。。
ForeverEver 發表於 2009-7-13 12:05 AM
好的~!=)
本来我很有自信我的是蛮漂亮的。。哈哈。。。不要脸的说
因为我们多几个月后,就会再有的啦!不要当飞机后哦!
dicksonkhan 發表於 2009-7-13 12:06 AM
几个月后??!!酱快?
当然包括你啦。。哪里敢不知道潜水二哥哦
ForeverEver 發表於 2009-7-13 12:07 AM
知道就唔叫潜水了。。惨咯。。潜水咁耐都达唔到俾人遗忘。。 真失败啊。。