返回列表 回復 發帖
邊個未試過姐~
ynotme0626 發表於 2011-4-6 12:14 AM
後來我同佢提議不要再響全集下載種子加上隱藏功能, 因為用開Flashget可以一次過dl幾套劇為左要個種子會回覆太多'Thx for sharing'之類的帖子, 佢好似都改了..依家咪好囉
畸形人類研究科
你百几万添
civicboy1969 發表於 2011-4-6 12:19 AM
你都黎左
pohuaishen123,你好啊。。。。
你百几万添
civicboy1969 發表於 2011-4-6 12:19 AM
Civic哥見到你真高興, 今晚等睇波仲未落注嗎
畸形人類研究科
後來我同佢提議不要再響全集下載種子加上隱藏功能, 因為用開Flashget可以一次過dl幾套劇為左要個種子會回覆太多'Thx for sharing'之類的帖子, 佢好似都改了..依家咪好囉 ...
go2david 發表於 2011-4-6 12:21 AM
隱藏又唔俾回覆"thx for sharing"呢d?
原始人驾到。。。
pohuaishen123 發表於 2011-4-6 12:20 AM
歡迎歡迎
Civic哥見到你真高興, 今晚等睇波仲未落注嗎
go2david 發表於 2011-4-6 12:22 AM
皇家馬德里 [-1/-1.5]                1.99
曼聯 [0/+0.5]                2.1
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
隱藏又唔俾回覆"thx for sharing"呢d?
ynotme0626 發表於 2011-4-6 12:22 AM
算吧, 過去了..不過唔係因為咁都識唔到咁多朋友啦..我由09注冊到今年二月都一直來TVB download野, 好少去其他區的..
畸形人類研究科
算吧, 過去了..不過唔係因為咁都識唔到咁多朋友啦..我由09注冊到今年二月都一直來TVB download野, 好少去其他區的..
go2david 發表於 2011-4-6 12:26 AM
之前我都系download野咋..最近先開始玩其他野~
之前我都系download野咋..最近先開始玩其他野~
ynotme0626 發表於 2011-4-6 12:28 AM
唉....原來都係兩個月前既事
畸形人類研究科
唉....原來都係兩個月前既事
go2david 發表於 2011-4-6 12:29 AM
都唔駛嘆氣ge
你们大家的功勳点满高的。。。。
你们大家的功勳点满高的。。。。
icy97 發表於 2011-4-6 12:32 AM
一山還有一山高
都唔駛嘆氣ge
ynotme0626 發表於 2011-4-6 12:31 AM
其實果陣一氣之下咪週圍去跟住就撞左上嚟喇.
畸形人類研究科
其實果陣一氣之下咪週圍去跟住就撞左上嚟喇.
go2david 發表於 2011-4-6 12:34 AM
你都唔係特登ge被扣咁多分係人都嫐喇...