返回列表 回復 發帖
哈。哈。。我是做火力支援的。唔需要冲。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:48 PM
没有中枪不好玩哦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
我的布全部被我泡脱完色
全部要重做
ReeNY 發表於 2009-7-12 11:50 PM
哦。。咁又唔一定惨的。可能你这次重做的颜色会仲出色咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
没有中枪不好玩哦
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:51 PM
哈。哈。。射到人比俾射中好玩咯。。
为什么??
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:49 PM
我的batik全部不能要
哈。哈。。我已经没答了。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:50 PM
你们的照片很多人啊。。但是不知道谁打谁
哦。。咁又唔一定惨的。可能你这次重做的颜色会仲出色咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:52 PM
问题是我没有酱多时间
哦。。一起来玩咯。。做咩唔可以???
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:49 PM
下次咯~
你们的照片很多人啊。。但是不知道谁打谁
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:54 PM
哈。哈。。哈。。知道的。。你应该都知道咯。。唔需要咁在意。。
哈。哈。。射到人比俾射中好玩咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:53 PM
我玩过一次。。被打到很痛
问题是我没有酱多时间
ReeNY 發表於 2009-7-12 11:55 PM
哦。赶住要架。。
下次咯~
你不要开玩笑哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
我的batik全部不能要
ReeNY 發表於 2009-7-12 11:54 PM
下次小心点。。可能这次你从做会做的更好呢。。别伤心了。。
下次咯~
哈。哈。。希望你的下次真是可以兑现囖。。
哈。哈。。哈。。知道的。。你应该都知道咯。。唔需要咁在意。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:56 PM
是啊。。有一些人比较常看到的
哦。赶住要架。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:57 PM
应该说我还有很多要做。。那几片只是小部分~