返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-6 11:45 PM 發表

我不闪啦...神秘人没上来这里
看来你真的很喜欢做星星哦。。。。
原帖由 西门兄 於 2009-3-6 11:48 PM 發表
妳话事.....我就嚟睡觉嘞....
佢讲涨停2粒钟后抽资......
你吃咗药啦..

不好半夜起身啊..

我应该就不卖他D股..keep住先
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-6 11:49 PM 發表

见到啦...
你又挂住股仔悟训觉啊
條骨都無佐lu
原帖由 西门兄 於 2009-3-6 11:50 PM 發表

哈哈.......很久不见哦.....妳还好吧...
很少见你出现哦。。。我还好。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-6 11:51 PM 發表

你吃咗药啦..

不好半夜起身啊..

我应该就不卖他D股..keep住先
刚刚吃了.....D药好散...开始有D
爹2句就睡觉嘞......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 蓝云 於 2009-3-6 11:54 PM 發表

很少见你出现哦。。。我还好。。。
哈哈...工作啊....新年后到现在直落没休假过..... +OT.......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2009-3-6 11:58 PM 發表

哈哈...工作啊....新年后到现在直落没休假过..... +OT.......
原来是忙着赚钱啊。。。病了就去休息吧。。。。
原帖由 蓝云 於 2009-3-7 12:01 AM 發表

原来是忙着赚钱啊。。。病了就去休息吧。。。。
真的要睡觉嘞......现在WE 改天再谈.......
大家早抖..............
民间尽管有真主
民众最终是苦主
簽名被屏蔽
原帖由 lhy92725 於 2009-3-6 11:54 PM 發表

你又挂住股仔悟训觉啊
麻蒋吗 哈哈...其实我都不识玩
原帖由 西门兄 於 2009-3-6 11:55 PM 發表

刚刚吃了.....D药好散...开始有D
爹2句就睡觉嘞......
不好挺住啊.. 你听日仲有做吗?? off??
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 12:04 AM 發表

麻蒋吗 哈哈...其实我都不识玩
悟系啊,我头先见你讲紧买股票啊麻
條骨都無佐lu
原帖由 chfong2 於 2009-3-7 12:04 AM 發表
入来望望
风少,甘夜啊
條骨都無佐lu
原帖由 西门兄 於 2009-3-7 12:04 AM 發表

真的要睡觉嘞......现在WE 改天再谈.......
大家早抖..............
你好好休息啦...
原帖由 chfong2 於 2009-3-7 12:04 AM 發表
入来望望
又灌水