返回列表 回復 發帖
HENRY兄你在那區工作呢?
路過~來此報到!公仔箱論壇' U! s! i$ [  O% O+ w7 q7 a
             個位大大~安安摟!
果个咩图,吾识睇添
條骨都無佐lu
貓姐姐是說Henty兄的圖嗎?是馬來西亞天氣雷達圖啊,通常沒研究過是看不懂的!
我也差不多要下班了,還有些少事要做,各位下次再聊吧!
原来是天气图,天文的东西真是从来都看不懂
條骨都無佐lu
咁多位吃飽未?tvb now,tvbnow,bttvb7 D9 K( }/ F% Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
财多多去佐深海,金爷都收山啦公仔箱論壇6 n* E/ o6 }4 T* [
lhy92725 發表於 2012-9-3 08:57 PM
貓姐姐,財多多去左舊金山,金爺就太忙啦
咩事呀EQ姐,講得嘛
6 b0 m9 N8 Z# n8 Y金石良 發表於 2012-9-3 09:19 PM
冇事呀言大哥,諗起以前財多多係度,都會讓下我,宜家冇人會囉
咁多位吃飽未?1 z6 }4 |& z% a. M( g. [: z* I) \
1824665公仔箱論壇- R/ k' ^$ x' [
SweetLemon 發表於 2012-9-4 05:58 PM
檸姐姐,個細路仔好得意呀,你仔仔呀
Good Evening Everybody
指定動作
指定動作
4 W6 }; k7 C; \8 T+ y4 _tvb now,tvbnow,bttvbeqwai 發表於 2012-9-4 06:37 PM
os.tvboxnow.com( A2 q" @! b" n" ]) U0 B6 J# g
os.tvboxnow.com* i% U- O8 J& {* p6 ~6 Z; |, i
癈  
C 兄  
! }1 C! ^5 W# a% W# Q# A& p5 h+ {, F/ H! a6 J4 R$ U) \0 V  U
癈  os.tvboxnow.com6 m6 |; o& y. Y% @
km8000 發表於 2012-9-4 07:16 PM
講咩你?你錢多過我都照打,我級別大過你