返回列表 回復 發帖
裝番幾部空調咪得囉.
pknoface 發表於 2013-8-25 09:18 PM
要出汗,連風扇都沒。。
路過一下~~~
其实出汗都是一种锻炼黎嘅
條骨都無佐lu
呢度少林有華掌門, 武當有Ken掌門, 點解唔黎揾我哋其中一位呢?

華掌門精通隔山打牛, 你聞唔到佢啲氣, 佢又会比你哋激到嘔.
Ken掌門精通笃背脊氣功, 比起華掌門更勝一疇. 學員和掌門互相背對背, 掌問吸唔到學員啲臭氣. 咁咪幾好?
你地全部都是A货
條骨都無佐lu
你地全部都是A货
lhy92725 發表於 2013-8-25 09:41 PM
我哋係:

天字一号傻瓜啊
條骨都無佐lu
天字一号傻瓜啊
lhy92725 發表於 2013-8-25 09:56 PM
絕對正貨:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
呢度少林有華掌門, 武當有Ken掌門, 點解唔黎揾我哋其中一位呢?

華掌門精通隔山打牛, 你聞唔到佢啲氣, 佢又会比你哋激到嘔.
Ken掌門精通笃背脊氣功, 比起華掌門更勝一疇. 學員和掌門互相背對背, 掌問吸唔到學員啲臭 ...
pknoface 發表於 2013-8-25 09:30 PM
二傻ken 精通隔山吹牛.
型 英 帥 靚 正
二傻ken 精通隔山吹牛.
chan200308 發表於 2013-8-25 10:09 PM
呢一招比起大傻幫陳幫主望塵莫及.
呢个麦头是假嘅
條骨都無佐lu
我d氣你都要,濁咖。。。。
下了課,睇到5,6 個助教系一味系度抖氣,咳大大聲,嘔聲。。。
因為教我地,吸佐我地的濁氣,所以要排出來。誇張沒?

所以我都唔中意同我朋友系旁邊,佢實在太多病痛啦。 ...
SweetLemon 發表於 2013-8-25 09:00 PM
我有九阳神功底,抵挡得住
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我有九阳神功底,抵挡得住
tvbkk123 發表於 2013-8-25 10:20 PM
你既係狗樣神功!

Ken掌門精通笃背脊氣功, 比起華掌門更勝一疇. 學員和掌門互相背對背, 掌問吸唔到學員啲臭 ...
pknoface 發表於 2013-8-25 09:30 PM
睇黎我都要开返个华山派,搵唔到广东话
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
要出汗,連風扇都沒。。
SweetLemon 發表於 2013-8-25 09:20 PM
熱檸