返回列表 回復 發帖
7259# ForeverEver

哦。。耐耐地吃一次。。就没问题咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
唔是咯。。是肥过头。。避唔开镜头俾他地影到的咯。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:00 PM
应该是你特地走到相机前面吧
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
今晚有冷气好舒服,令到我好眼训添
永远&各位,我睡觉啦,晚安
條骨都無佐lu
唔是咯。。是肥过头。。避唔开镜头俾他地影到的咯。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:00 PM
如果身体没有肥过头就危险咯。。。
下次如果朋友问你要什么生日礼物。。就说chocolate fondue啦
ForeverEver 發表於 2009-7-12 10:58 PM
哈哈。。。可怜我的朋友。。。
叫他们share住送我。。。不用那么伤。。。
永远。。。老二。。小白。。。晚安啦。。。

我先闪咯。。。
7260# 蓝云

空虚是一种感觉。。唔需要时间限制的。
7259# ForeverEver  

哦。。耐耐地吃一次。。就没问题咯。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:04 PM
如果你请我们吃就一定没问题
今晚有冷气好舒服,令到我好眼训添
永远&各位,我睡觉啦,晚安
lhy92725 發表於 2009-7-12 11:05 PM
猫猫晚安。。明天见
应该是你特地走到相机前面吧
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:04 PM
唔是咯。。大多数都是俾人偷影的咯。。
永远。。。老二。。小白。。。晚安啦。。。

我先闪咯。。。
蓝云 發表於 2009-7-12 11:07 PM
你也要闪了啊 记得要常飘回来哦。。
7263# lhy92725

哦。。骨猫猫。。下次我浮上来再见。。
唔是咯。。大多数都是俾人偷影的咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:08 PM
那就是因为你红咯。。所以每个人要拍你。。低调点啦
7263# lhy92725  

哦。。骨猫猫。。下次我浮上来再见。。
wk.hoo 發表於 2009-7-12 11:10 PM
二哥常常上黎就见到我啦
條骨都無佐lu
那就是因为你红咯。。所以每个人要拍你。。低调点啦
ForeverEver 發表於 2009-7-12 11:12 PM
哦。。收到了。。下次的聚会我都唔出现。。应该讲以后的都唔出现就可以了。。